sarmaliklahana Minkpndam sırf anne sütü alıyorsa 19 güne kadar normal. Benımde meme + mama gün aşırı bazen 2 günde 1 yapıyor hemşire normal dedi.
Deross Minkpndam bende çok takardım eskisen toplam yaptığı çiş miktarı bir margarin kadarsa ve bebeğiniz huzurluysa doyuyordur aç olan bebek uyumaz ve sürekli ağlar
Patateskoftesi Minkpndam o zaman kendinizi strese sokmayin ya her bebek fosur fosur iseyecek diye bisey yok 😂😂
Minkpndam MelekSubasi 4 tane bana az geldi gecede bitane takıom 5 ediyor 😞 ama önceden daha çoktu bence ya yada ben delirdim
MelekSubasi Minkpndam Valla bacım bir sey diyemiycem bir süru kisi iyi diyor icin rahat etmiyor ki senin kiloyu da iyi almis masallah. Ne diyelim hayırlısı 😇
sarmaliklahana Minkpndam canım 2 saatte 1 değiştir senın de 7-8 cıkar 😄 4-5 saatte değişirsen 3-4 dolu dolu cıkar 🤭
Yenigelinnn Minkpndam Benimde bir ara azalmisti ama sizin gibi dolu dolu olmuyordu dört tane üç dört saatte bir beze taş patlasa bir kere çiş yapıyordu şimdi düzeldi o ara neden öyleydi anlamadim
sarmaliklahana Minkpndam Eee tatlım tabii ki cıkmaz sen saat bası mı gidiyorsun wc ye. 🙄 Buda bebek sonucta ve anne sütünün coğjnlugu vücutta emiliyor. Mama gibi yada başka gidalar gibi dısarı atılmaz. Cok normal 3-4 bez günlük 🤷
Yenigelinnn Minkpndam üc ayina yeni girmişti suan üç ay sekiz günlük bir haftadır iyi yapıyor ama o sıra çok az yapmıştı
sarmaliklahana Minkpndam kız yok beee sen rahat ol. 😄 Sağlık ocagına sor hemşireye normal diyecek bak. Hastaneye gidince de doktora sor o da normal der kuruntu yapma sen 🤗😇