pamukseker_ Bebeğim 45 günlük meme emiyor canım çok istiyor yesem bebeğime çok rahatsızlık verirmi yiyen var mı acaba
lanadelmiyav pamukseker_ çok fazla yemeyin. Birkaç lokma atın ağzınıza. Benim de canım çok istemişti, yemiştim o dönem.
ayscnky1 pamukseker_ ben araştırmıştım dışarıda satılan çiğköfte hijyen açısından iyi olmadığı için evde yapılanı tercih edin diye öğrendim. sütünüzü sağıp veriyorsanız bence yemeyin baharatlı olduğu için süte geçer içmek istemez belki.
anne-11 pamukseker_ hamileyken yasak olduğunu bılıyorumda ben emziriyorum anasını ağlatıyorum yani arada da olsa yiyorum
Kuzeymiram lanadelmiyav valla benim bebek hep gazli heep gazli o yuzden anlamadim yaptimi yapmadimi 😅 onu bilmemde bebek iki uc gundur asiri gazdan agliyor bu hafta ne yemek yaptim diye dusundum nohut ve kuru fasulye yemistim demekki bu cok dokunuyor bebeklere 🤕🤯
anne-11 pamukseker_ ama senin bebeğin henüz çok küçük yeme istersen hafife olsa bir acılık baharat yogunlugy oluyor
lanadelmiyav Kuzeymiram sende ki de ne cesaret yahu.😅 Ben üç dört ay yemedim o tarz şeyler. Ve aşırı canım istiyordu. Direkt etkiliyor maalesef.
Kuzeymiram lanadelmiyav valla aklimin ucundan bile gecmedi unutmusum bide normalde nohut sevmem yemem nedense 1gun fasulye yiyip ertesi gun nohut yedim maşallah bu kacgundur cektiklerimden sonra fasulyenohut devri kapandi anam bacim bu nedir 😬
BalarisiYusra Kuzeymiram mümkünse fasulyenin nohutun gazını alıp yemeğini pişirin öyle yapınca sana da gaz yapmaz hem