Eymenimmm Hanımlar merhaba 80 günlük oğlumu pazartesi sünnet ettirdim çok zordu ilkgun anestezi gaz yaptı duvarlara tırmandı yavrum neyse tam rahatladı derken şimdide pipi ucuna koyduğum gazlı bez yapıştı tahriş oldu kanama yaptı bebeklik sunneti yaptıran anneler neler yaptılar tavsiyelerinizi acil paylaşır mısınız oğlumun canı çok yanıyor çok ağlıyor 😭
Gzd2010 Eymenimmm neden anestezi aldı bende 1 aylıkken ettirdim sadece o bolge uyuşturuldu pipisinede hic gazlı bez koymadık dr verdiği pomat krem vardı onu surdum bol bol normal bezledim sadece bezi biraz büyük kullandım o kadar
Htc_klc1 Eymenimmm kesinlikle zeytinyağı ..bende oğlumu sünnet ettirdiğim de zeytinyağı ve bi krem kullandım 3 günde geçti diyebilirim
Babyboyy Eymenimmm canım yapışma olayı bizde de oldu maalesef çok ağlıyordu kuzumm kanadı falan en son sünnet külodu aldık ve bepanthol sürdüm çok şükür hemen rahatladı ve iyileşti
Gulus_2667 Neden anastezi aldi ? Sadece sunnet edilecek yere igne vurup uyusturuyorlar.25 gunluk oglumu sunnet ettirdim hicbir sorun yasamadim, sadece ilk gun bie kez siddetli agladi okadar.üstelik dikisli sunnetti.ne pansuman ne gazli bez hicbir sey yapmadik.
Eymenimmm Gulus_2667 lokal o bölge uyusturuldu ama o çok gaz yaptı bilmiyorum doktor calpol ve antibiyotik krem verdi kremden sonra gazlı bez koy dedi dün normaldi ama bugün gazlı bez pipi ucuna yapıştı oda tahriş oldu kanama yaptı çocuğumun vani çok yanıyor doktorunada ulaşamıyorum o yüzden tecrübe edinmiş annelerin yardımına ihtiyacım var 😔
nihan_arslan Eymenimmm karton bardağı kes koy cnm bizim doktor öyle yapmıştı beze değmiyor böylelikle
MinikAren Eymenimmm bol kantaron yağı dökerek gazlı bezi pipiden ayırmayı denerseniz yapışma olmaz hemde kantaron yağının hızlı iyileştirme özelliği var. Sünnet öncesi bize Dr tavsiye etmişti
Gulus_2667 Ert15nagi2019 en guzeli yenidogan sünneti, yani en kolayı.bebeginiz kac aylik bilmiyorum.yenidogan degilse uygun olan bazi yaslar öneriyorlar.
Gulus_2667 Gzd2010 Gzd2010 aynen gazli bez filan kullanmadik , bir pomat verdi dediginiz gibi her alt degistirmede sürün dedi.bezini bile ne sıklıkla degistiriyorsan ayni yap dedi.3.güne hicbir sıkıntısi kalmadi bile.
Eymenimmm Gzd2010 uyusturuldu zaten o bölge ama.o bebeğime gaz yaptı işte 80 günlük zaten çok gazliydi bide o olunca daha çok gazlandi sebebini bende bilemiyorum canin
ftmnrt bizde 5 gün önce sünnet ettirdik evde ama adam gazlı bez yapısıp cıkarırken can yakıyo diye gazlı bez sarmadı. uyusturma olarak da sadece iki iğne vurdu cnm bebeğine cok üzüldüm umarım bilgi sahibi olan biri cıkar bi an önce iyi olmasını dilerim
Eymenimmm ftmnrt teşekkür ederim canim aslında pazartesi olduk dün hiç yapismadi zaten ben kremi çok bol sürüyorum nasıl yapıştı bugün anlamadim zaten çişini yaptığı için islaniyorda gazlı bez bende anlayamadım
Eymenimmm Gulus_2667 ben zaten sürekli değiştiriyorum kremide çok bol sürüyorum bezide büyük nasıl yapıştı bende anlamadim
Eymenimmm Babyboyy 80 günlük için külot varmi bilmiyorum doktoru şimdi gazlı bezi çıkar dedi beze yapışmaz mi dedim yok dedi umarım yapışmaz
Yigidonunannesi Ben 3 aylikken sünnet ettirdimcok rahatti valla eve geldik hic agri siizi aglama yok ben ilk gun aglar sanmistim cis falan yaptiginda ama aglamadi cok sukur
Eymenimmm Yigidonunannesi ya öyle dediler diye bende yaptirdim ama benimki zor geçiyor maalesef her çocuk bir olmuyor demekki yapısal birsey
Gzd2010 Eymenimmm benim oğlumda kolik bir bebekti şuan 3.5 aylık yeni yeni düzeldi bence gazlı bez sarmayın idrarı zaten daha hızlı iyleştiriyor bol bol krem sürün çok geçmiş olsun inşallah düzelir hemen dr irtibata geçin
Babyboyy Eymenimmm bizim ki beze yapışmıştı 6 aylıktı zaten külot değil de o pipi kısmındaki aparat önemli yada bardak kesip koyabilirsin