gurbetcimami cikolatahurma onu orda nasıl kullanıyorsunz ben yapamıyorum ağdaorda kalıyor bezi çekince
cikolatahurma Eda639 evet canım bikini bölgesi ve koltuk altına yıllardır kullanıyorum çam sakızı gibi ama ondan daha güzel yıkayınca geçiyor hemen tavsiye ederim güzelde alıyor .
BirAlparslanAnnesi Eda639 bilmem 🤷🏻♀️ ben alıştım zaten ala ala azaldı mecbur kalırsaö bununla alıyorum yoksa evimin altı kuaför bebeyi eşime bırakıp ağdaya iniyorum
Adalet-34 Eda639 bacı trendyolda konserve agdalar var birde makinaları ama sakın boncuk agda alma normal konserve al birde agda bezi ve spatula ve yagını al mis gibi ben yapıyorum herseyim evde var bazen mevburi gidiyorum yalan yok
Adalet-34 Eda639 vivet alabilirsin epicure de iyi pempe olanı ama diger renklerini ben sevmiyorum ki çogu kuaförlerde pempe olanı kullanırlar
Faymer Ben kuaf marka kullanıyorum hem rulo şeklinde var hemde kalıp şeklinde var rulo olanı bacaklarıma kollarıma kalıp olanında bikini ve koltuk altı için kullanıyorum çoook memnunum yıllardır kullanıyorum çokta azalma oluyor
cikolatahurma gurbetcimami kılların çıkış yönünü doğru yapmayınca veya çok fazla sürünce de kalabiliyor bilemedim ki yapışkan bir ağdada değil yıkayınca hemen geçiyor bilmiyorum ben 10 yıldır bunu kullanıyorum