yildizligece Silifkecilegimmisin kesinlikle bnde zamaninda cok fazla fayda almistim 😃afiyet olsun bol bol sut olsun sizlere
Kereminannesiii Sumoo litre olarak hesaplamadım hiç ama emzirmeden önce sonra gün içerisinde her fırsatta içiyordum. Çok susuyordum ve çok hızlı kilo verdim bu sayede
yildizligece Guzelanne34 rica edrim bol bol su tuket birde mutlaka 😃 özelikle kuruyemiş yedikten sonra
NinovaLemi Guzelanne34 süt biten bir şey degil ki bebeğiniz emdikce kanallardan gelmeye devam ediyor. Sağım makinesi arkadaki sütü çekemiyor mesela ama bebeğiniz emebiliyor. 3 4 gün benim dedigim gibi deneyin farkı göreceksiniz. Hem bütün birikmiş sütü sagmaniza da gerek yok ben bir memeden 30 40 cc sağip gerisini emziriyorum. Sonra sağdığım sütü veriyorum genelde 60-80 arası toplam süt çıkmış oluyor ama hepsini içemiyor kalanını saklıyorum gündüz uyanık kalınca çabuk acıkıyor o zaman veriyorum tekrar
Guzelanne34 NinovaLemi benim bebeğim uykusunda emiyor sadece şuan ek gıda alıyor ve emdiği sadece 3 4 dakika. Sütüm inanılmaz azaldı emmediği için. Senin dediğini yapıcam mutlaka ama sütüm az olduğu için nasıl olucak bilmiyorum
PelinByrktr Sumoo ben de bol bol fındık yiyorum, badem yiyorum ve tahin pekmez. Ama tahin market tahini değil has tahin alıyorum. Pekmezi çok az damlatıyorum tahini bol koyuyorum. Benim de sütüm yağlı olacak ki oğlum ortamla 2-3 ay önden gidiyor boy kilo olarak
PelinByrktr Sumoo karabacaklar marka tahin alıyorum ben. Karı koca çiftçi onlar üretiyorlar. Sanırım trendyolda satışları başladı
yildizligece Guzelanne34 vallah bnm yemedigim seyler kalmafi faydasini bunda gordüm😃 azerbeycanliydi doktorum alaninda cok iyiydi orda cok fazla kullaniliyormus ama duzenli yap bi gun yiyip bama beddua etme 😃 duzenli ye diger seyleride ye armut muz avakado blend et icine pekmez ceviz boyle atom gibi yap ama hergun icmeye bak
Sumoo NinovaLemi yaaa okurken bile heyecanlandım , deniycem mutlakaaa , çok duygusalim sanırım bu konuda , böyle tecrübeler yaşanmışlıklar görünce dua ediyorm inşallah benmde yavrum a yarar aynısı olur diye ,,
NinovaLemi Sumoo ah ah neler çektim ben de oturup ağlıyordum yavrum aç diye ama inat etmiştim sütüm varken emzirecegim neden mama alayım diye. Şimdi minik bir tosun oldu
Edalikuzusu Sumoo bol su tahin helvası badem ceviz yeşil sebzeler . Dinlenmek uyumak bir saat uyumak bile gündüz çok iyi geliyordu bana . Bide stres yapmamak sütüm yeter mi kilo alımı az gibi şeyleri dert etmemek lazım . Akışına bırakın 🥰 birde ayrıca ekleyeyim kilo alımı için bebeğin ilk zamanlar memede kalma süresi çok önemli . Bebeğim beş dk emiyordu uyuyakalıyordu zorla uyandırıyordum en az on beş dk emmesi lazım ilk zamanlar çübkü öndeki sulu sütü emiyor yağlı kısım emdikçe geliyor . Zaman geçtikçe süreye dikkat etmedim üçüncü aydan sonra beş dk bile emdiği oldu iki fırt çekip doyuyordu😀
Slyshn Sumoo tahin acayip süt yapıyor ve süt yarıyor bebege tahin, kuru incir, ceviz ve bolca su eksik etmeyin
Sumoo NinovaLemi bende mama vermicem bu son diye diye sonu gelmio , eşim pompa almaya gitti şimdi hemen deniycem sağım icin