Arastirananne44 Merhaba güzel anneler ben islami bir oyun setini bedavaya aldım arkadaşlarim da aldı sadece kargo ücreti verdim evime kadar geldi. İsteyen olursa linkini bırakıyorum https://kiblegahoyunu.com/urun/kiblegah-aile-oyunlari-tanitim-kampanyasi/95?fbclid=PAAab3ZsIPur0ZJE6_dRy0gjZn6mp8mSdvh2HYjt2uOFDUrhe1RXvguyD1lFs
Deletedmom27337 Arastirananne44 bende birkaç ay önce meyve sebze seti vardı ona form doldurmuştum banada kıblegah oyunu yollamışlardı. Sadece kargo ücreti verdim
Cennet_kusu2891 Arastirananne44 kargo ücreti ne kadar verdınız acaba ben İstanbuldayım siz nerdesiniz
Winnithepooh Deletedmom27337 sizde meyve sebze setini bunsiteden aldiniznacaba ve marketlere gelen le aynı oyuncak seti mi kargosun20 tl ise markettekilerde 20 tl civari geliyor ondan bedava maçının anlami kalmaz diye soruyorumda
AA201207 Arastirananne44 ne tür soru veya bilgiler var içinde kaç yaşa hitap ediyor canım merak ettim
alinaannee Arastirananne44 isim soy isim tel ve adres girip kaydoldum aranacaksınızdiye bilgi geldi acaba yanlış mı yaptım
Arastirananne44 Adiyokkitabin ararlar. Beni de bi kac gün sonra aramislardi. Bana geldi ben geçen yıl aldım 😊
Zeynepduru112 Arastirananne44 güzel mi peki burda görüp istedim aradılar 100 tl ye başka set satmaya çalıştılar alamam deyince 50 tl olsun zaten 20 tl kargo VERECEKSİNİZ DEDİLER KIRAMAYIP ALDIM
alinaannee Zeynepduru112 aynen bana da böyle yapınca vazgeçtim 5 kişiye paylaşın dediler bir de istemedim ben de bedava filan değil zaten 20 tl ye alınacak bir ton oyuncak var