Mucizem_0809 Kahvaltıyı yer sofrasında yapıyorduk oğlumda nası yaptı anlamadık devirdi üstüne birden bacağına çay döküldü hemen çıkardım üstünü soğuk bez koydum bikaç kez şuan kızarıklık var su toplama vs olmadı çok şükür ama sürebileceğim bişe varmı üstüne hiç yerinde durmuyo belki acır falan acısını hafifletecek 🤔
Rubab_Mommy Mucizem_0809 Kantoron yagi surun sık sık surun.Hem acisini hafifletir hem iz birakmaz cok gecmiş olsunn
Gul-42 Mucizem_0809 hyr doktor gormeden hc bsy surmeyın yaa arkdsımın elı kapalı kaldı yanlıs mudehaleden evde yıllardır amelıyt oluo hala
Mucizem_0809 Gul-42 geçmiş olsun sağolun soğuk su uygulaması yaptım şuan bişeycik kalmadı kızarıklık bile yok
Mucizem_0809 Birkullanici soğuk su uygulaması yaptım şükür kızarıklığı bile kalmadı çok teşekkür ederim 🥰
Mucizem_0809 susunbebekuyuyo soğuk su uygulaması yaptım şükür kızarıklığı bile kalmadı çok teşekkür ederim 🥰
Mucizem_0809 Naciye07 soğuk su uygulaması yaptım şükür kızarıklığı bile kalmadı çok teşekkür ederim 🥰
Havuclumama Mucizem_0809 silverdin alın çok iyi bi krem bide anestol krem de birlikte sürün ağrıyı kesiyor. Çok geçmiş olsun
Mucizem_0809 Havuclumama soğuk su uygulaması yaptım şükür kızarıklığı bile kalmadı çok teşekkür ederim 🥰
Mucizem_0809 Balkupum2505 soğuk su uygulaması yaptım şükür kızarıklığı bile kalmadı çok teşekkür ederim 🥰
Alpingo Mucizem_0809 silverdin hametan sürün,kantaron ve aloevera yanık iyileşirken sürülür,ben sürmüştüm kendime enfeksiyon kaptı,yada eczaneye birlikte gidin görsün oradakilwr der zaten doktora gidin yada hafif vs diye yönlendirir
Kurtlarkuslaralemi Mucizem_0809 şu toplama gibi birşey olmadıysa silverdin yanık kremi sürün eczaneye danışın. Şu toplama varsa doktora gidin çok fazla ise yanık. Geçmiş olsun.
Mucizem_0809 Kurtlarkuslaralemi soğuk su uygulaması yaptım şükür kızarıklığı bile kalmadı çok teşekkür ederim 🥰
sheesyelllow Mucizem_0809 hemen Aloe Vera sürün çok iyi geliyor dün akşam kolum fırın tepsisine yapıştı hemen balkondan bı yaprak kopardım içini sürdüm geçti acisi
GiybetReis Mucizem_0809 kuzum önce doktora götür tabiiki. Sonrasında hakiki kantoran yağı sür. Ben inanmazdım böyle yağlara. Ama eşimin teyzesi verdi bana. Bi gün ayagımı cok kötü incitip morarttım. Üstüne basamadım . Resmen 2 günde geçirdi tamemen. Artık baş köşemde o yağ duruyor.
Zeynepduru112 Furacin anestol silverdin alıp karıştırıp sürün acilde yapılan müdahale bu salça yumurta falan süreyim demeyin sakın boş suyla yıkayın ilk önce