Utkucan Kızlar akşam çaya misafirim gelecek ne yapsam kuru dolma mercimek köftesi ve trileçe düşündüm ek olarak yanına ne gider yada bunlar ağır olur mu değişiklik yapsam mı menüde
eylulnisa_20 Utkucan mercimek köftesi ve tatlı yeterli ya da kısır yapın , son gelen misafirlerine bol soslu ıslak kek ve kisir yaptım çok yenilmiyor
nurelem Utkucan ben dün kendimize yaptim, kısır, saray sarması, tuzlu kurabiye , sufle tavsiye ederim
Utkucan eylulnisa_20 bende arada kaldım eşimin çok yakın arkadaşının annesi babası gelecek her zaman görmeyeceğimiz insanlar ya bol çeşit mi olsa dedim
nurelem Utkucan canın çok pratik ve inanılmaz güzel lokum gibi tavisye edeim, size mercemek köftesi, saray sarması, tuzlu kurabiye, suffle yapabilirsiniz suffle çok kolay ve çok lezzetli 10 dkkda tencedere pişiyor isterseniz tarif verebilirim
GmnDr Utkucan ben olsam salata, mantar kurabiye, tatlı, börek yapardım. Eğer yemek yediyse bence boş boşuna yapma onları kurabıye ve tatlı yapsan yeterlı olur dıye düşünüyorum. Snra kalınca ziyan oluyor. Yanı bızde oluyor en azından 🌸
Hep_mi_uykusuz Utkucan kuru dolma ve mercimek koftesi ikisinden birini yap bnce kuru dolma yerine de kurabiye olabilir😊
Megaa Patates salatası Islak kek Milföy hamurundan peynirli börek Browni kurabiye Yeterli olacaktır ben ne olursa olsun az çeşit yapamıyorum ya tabak dolu olacak 🙈