2cocukannesikizimveoglum Kizim Uyuyor ya mişil mişil annesi çok sevincli(19aydan merhaba)Çay kahve keyfi yapiyorum,midem anlik şokda,(Sen bir bardak kahveyi bitirirdinmi diye yavrum)
cydcvk 2cocukannesikizimveoglum 18 aylık ve 18 aydır ilk defa kesintisiz uyuyor ama anası napıyor başında onu seyrediyor. Sende uyusana be kadın dimi ama. Bende şoke oldum bugün hala uyuyor😛
Seyma-2436 2cocukannesikizimveoglum Maşallah size 🧿16 aylık 6dan beri uyanık umarım bizede az kalmıştır 😂
Humeyra1 Motheruykusuz24 o kadar iyi hissettim ki şuanki psikolojinizi :) burda okurken bebeğim 20 aylık 17 aylık vs, gördükçe vay beee nasilda buyutmusler maşallah derdim. Halime bakıp üzülürdüm ama o kadar çabuk ve hızlı geçiyor ki şuan acaba ek gıda dönemi nasıldı ilk doğduğunda nasıldı hiç hatırlamıyorum bile. Üzücü ama çok çabuk geçiyor zaman… Tadını çıkarın her anının 💓
2cocukannesikizimveoglum Mini_ka emmeyi kesince azcik rahatladim gece tika basa yediriyorum ki uyanmasin ona ragmen Uyaniyor
Mini_ka 2cocukannesikizimveoglum 28. aydan merhaba demeyi unutmuşum 😂 gittikçe duzelmeleri gerekmiyor mu 😂
ikiPrensesAnnesi20 2cocukannesikizimveoglum bende bugün şoktayım valla kızım gece 4 kalktı 4 buçukta geri uyudu saat 10 a kadar hiç bu saate kadar uyumamisti
UraSsmom 2cocukannesikizimveoglum Bir zamanlar ben de böyle neşe içindeydim 😂 Ohh oğlumu büyüttüm (şuan 20 aylık) rahata erdim derken hopp ikinci geldi. İyi ki geldi ama uykularımı aldı sıpa 😂
2cocukannesikizimveoglum UraSsmom benimkide 2aydan az bir sure kaldi gelmeyine INSALLAH 😹seruven basliyor
Hep_mi_uykusuz 2cocukannesikizimveoglum Bir bardak cayimi içememişimdir falan 🤦♀️Cazgir anam benimki en son uyku ilacini icircem o olcak😂