Fulyasin08 Cansutekbas Bende hamileliğimi bu şekilde öğrendim, belli belirsiz beyaz çizgi gebeliğin çok yeni olmasından beyaz görünüyor. Kan testi yaptırın, belki de değilsiniz hamile testte bozuk olabilir. 🤗
Cansutekbas Fulyasin08 ikinci çizgi dikkatli bakıldığında görünüyor ama bembeyaz hiç pembelik yada kırmızılı yok siz de de öylemiydi
Arascyln Cansutekbas birdaha yapın bende yok die aticaktim koydum bi yere iki saat sonra Baktığım da çift çizgi olmuştu
Ladyofdark Arkadaşım yapmıştı silik çok diye çöpe atmış hemen. Çöpe bak dedim elinde başka test olmadığı için bi bakmış çizgi belirgin 🙊 bazen uzun beklemesi gerekiyor. 👀
Berdemal Cansutekbas hamilr kalmadan önce yaptığım testlerden birinde benim de dikkatimi çekmişti beyaz çizgi hamile olmayı o kadar istiyordum ki çok incelediğim içinmiş o beyaz çizgi hepsinde var silik çıkabiliyor ama o da pembemsi olmalı beyaz çizgi negatif yani
Berdemal Cansutekbas bende olmamıştı valla çok araştırdım ama o çok düşük ihtimal bir arkadaşım 3 çocuğu var hamileysen hemen çıkıyor zaten dedi hamile olduğumda gerçekten anladım ki hemen çıkıyor o beyaz çizgi testi alın yapmadan bakın yine vardır aynı markayı alın bakın bi
Sevnurr Cansutekbas Yeni oluşan gebeliklerde çizgi hafif pembe olabiliyor. Bem öyle olmuştu kan testi yaptırdığımda 1 haftalık hamileydim.