Metehan07 aytendo_ bendede olmuştu ama sakın iğneyle oyup patlatmayin kendiliğinden iltihabı toplanıp atar dışarı siz ellemeyin yoksa kocaman bir delik kalıyor ve bir daha kapanmıyor o delik🤦
aytendo_ @Metehan07 yaa bende bu postu paylaşmadan önce iğneyle patlatmayı düşünüyordum ama daha kötü olur diye vazgeçtim.Teşekkür ederim bilgilendirme için 🌸
Metehan07 aytendo_ kesinlikle yapmayın ben çok pişmanım yaptığım için. Sonra cenemde çıktı böyle felaket ağrısı var konusamiyordum bile ama asla patlatmadim kendiliğinden indi iltihabı ucunda topladı ve patladı zaten
Often aytendo_ canım çok geçmiş olsun belki nazardır eşine ya da babana okutsana kendini erkeklerin okuması daha etkili oluyor bu arada sıkasım geldi 😂
aytendo_ @Often teşekkür ederim canım 🌸 valla ilk kocaman gördüğümde bende nazar birinin gözü herhalde dedim ama 😊 valla ağrımasa uç verse bende patlacağımda 😄😄
DominikCumhuriyeti1 aytendo_ bu benm sırtımda kalçamda çıkıyor sureklı cok kötüde acıyor sırtımda çıktığında sırtımı sankı sureklı bırı cimciklıyor gibi canım yanıyor kalça zaten oturamıyorsun uzerıne bıle
DominikCumhuriyeti1 aytendo_ sağol cnm sanada çok geçmiş olsun evet baya acı verıyor malesfr patlatanıyorsunda ellınde yetişmıyor öyle kalıyordum