NukleerBaslikliKiz Benim oğlum 18 aylık sarılmak ister misini çok net anlıyor ama biliyorum ki diğer dediklerimi de anlıyor çünkü inanın zekaları sizi beni ikiye üçe katlar. Yorumlarda gördüm sizin sanırım 20 aylık sendromla birleşmiştir eminim daha zordur. Ama mesela kasıyorsanız kasmayın yani demek istediğim markette bir şey istiyor mu atıyorum çikolata, seçene sunun (zuber gibi) yok devamsa ağlasın, yanında kalın. Kim bakıyor, kim sesinden rahatsız oluyor, umrunuz da olmasın, sonuçta çocuklar radyo değiller (bizim ülkemizde çocuklar sesi kısılması gereken radyo olarak görülür maalesef)
Oğlum bir gün kotonda cüzdana bakmak istedi o an odağım onda olmadı ve 16 aylık çocuk yerlere vura vura ağladı. Teoman ne istiyorsun annecim diyorum ağlıyor, cüzdanı uzatıyorum (kesin ve net eminim istediği cüzdana bakma) eliyle itiyor. Eğildim kucak açıyorum sarılalım mı diyor yok, ağla ağla ağla, tam 10 dakika öylece tepkisiz yanında bekledim. Sonra sarıldık ve gittik. Maalesef her zaman, her yerde, her istediğinin olamayacağını bilmek zorunda..