Husna Kızlar ben hamileyken sigarayı bıraktım şimdi yine başladım ama eşim bilmiyo gizli sigr içiyorum oğlum 10 aylık. Emziriyom 🙄 eşim izin vermiyor sigara içmek..sizde var mı böyle bisy??
dlekturann Husna aynı durumdayım benimki zararlı herşeye çok karşı sigaraya aşırı karşı bende azalttım sırf o yüzden ama tamamen bırakmıyorum arada gizli içiyorum duyarsa kıyamet kopar heleki emzirirken
KaSeAy Husna Ne güzel bırakmısken neden tekrar basladınz ki? Hem sze hem bebeginize yazık. Ayrıca eşten gizli nsıl sigara içilir. Sahsen eşim içse kapıdan girerken anlarım😊
Brcstndg [silindi] sırf sigara içmek için mi sütten kestiniz??? Öyleyse çok yazık gerçekten. Ne zıkkımmış arkadaş! Bebeğin rızkından değerli vay be👏🏼👏🏼👏🏼
Husna Vermiyor istemiyor oda içiyordu bıraktı hem çocuk emziriyom diye.. Emzirmedem de izin vermiyo. Bende gizli içiyorum napim cnm istyoo😒🤭
Deletedmom002 2 ay öncesine kadar bende gizli gizli içiyodum. Sonra bi güzel yakalandım tabi 😂😂 Dikkat edin 😂
kezibanuan Husna lütfen yapmayın sigara çok zararlı ve sütünüzden bebeğinize geçiyor direkt :( en azından emzirme süreci boyunca içmeyin doktorlar sakın içmeyin diye sürekli uyarıyorlar :(
mustafam4906 Brcstndg yine de bu yorum olmamış, herkesin anneliği kendinedir, o kadın bu konuda güçlü değildir ama sizin yapamayacağınız bir şeyi daha iyi başarabilir. Başkasının kararı ve anneliğini sorgulamanız yanlış
Peren Husna aynı durumu bende yaşadım bırktım hamileyken şu an 7 aylık bebeğim zayıflıcam diye yine mi içsem içsem ne olurki diye bikaç denedim eşim duysa hakkını helal etmez o derece istemiyor. 1 hafta içmeye çalıştım Sonra bana hiç bi faydası yok hep geriliyorum gizlicem diye dedim denemekten öteye gitmedim. Gizli işi yapamadım. Kokusu dert sigarayı saklamak dert çöpü ne yapcan dert oooo dedim hiç sıkıntıya gelemem.
green Ben de emziriyorum diye sigara bıraktım. Bence doğru olan da bu. Sigara için emzirmeye bırakmak değil. Ben ki günde 2paket içen bıraktıysam her türlü herkes bırakabilir i. Anlık birşey oluyor bu. Fakat bırakmak istemezsen hiç bırakamıyorsun 😣
Brcstndg mustafam4906 benim yorumumu eleştirmekte size düşmez bence. Anneliğini eleştirmedim ama yapılan şey doğru değil nokta!
Mervecik1 Seraap27 ilk hamileligimde içmedim hiç, midem bulanıyordu kokusundan. Kısa sürede tekrar tiksinirim gibi geliyor çünkü midem bulanmaya başladı