Sareee11 Ruveydaa98 aynen hiç değil hem de ben çözüm arıyorum sadece başına gelen bilen var mı diye ben de şaşırdım kaldım
Sareee11 SEDANURRRR kesinlikle öyle benim bebeğimde çok sakin diyemem herkesin bebeği kendine özel her bebeğin kendine özgü özellikleri var özellikle annelerde öfke kontrolü olmalı bence dilerim bu bebekte kalıcı bi travma oluşturmasın
Haticelif Sareee11 kardeşinize yapılan yorumları savunamadığınıza göre sizcede şiddet uyguluyo, lütfen sessiz kalmayın, lütfen..
Sareee11 Haticelif ben ne yapabilirim ki sadece fikir yürütüyorum neden böyle diye kimsenin günahını alamam ki gözümle görmedim
Deletedmom99886 Sareee11 Benim oğlum da bana küsüyor ama şakadan. Sizin kardeşiniz bebeği korkutmuş olabilir mi?
Sareee11 Deletedmom99886 olabilir başka bi alternatif yok çözüm arıyorum fikir soruyorum çok zor durumda diye
Haticelif Sareee11 yok yok anlatamadım, kardeşiniz sonuçta ne yapıp ne yapmayacağını bilirsiniz, siz bile yok yapmaz demiyosunuz, bi gittiğinizde bunun sebebini sorun anlamamış gibi yapın bezini falan değiştirme bahanesiyle vücuduna bakın
Sareee11 Deletedmom99886 hiç görmedim yanımda gayet ilgili sevecen bebeğini sevmiyor diyemem şahit olduğum bi durum gerçekleşmedi
Sareee11 Haticelif evet baktım görünen bişey yok morarma kızarıklık vs. Buna dayalı zaten bi anlam veremiyorum şaşırdım kaldım. Yapısal olarak da sakin biri kardeşim öyle asabi biri değil
Rikaa Sareee11 gecmez hayati boyunca psikolojisini etkiler. Annesiyle konusun gerekirse esi eve kamera takip ogrenebilir esinin izniyle.
Rikaa Sareee11 sakin ve sabirli olmasi gerekiyor. Kendi bebegi sonucta ona gore sevkat ve ilgi gostermeli hepimizin yaptigi gibi. Bagirmalar ve siddet hele ki bir bebege asla yapilmamali evde nasil bir ortam varsa o bebek bu kadar korkmustur.
Bebegimm1 Sareee11 Kardesiniz siddet uygulicak bir yapisi varsa bence cocugu yakindan takip edin aklima şu 3 aylk cocugunu doven cani geldi anne aciklamada o adama gittiginde asla durmuyordu demisti.bebekler hissederler 10 aylk bebek artik neyin ne oldugunun farkinda dedigim gibi kardesinizi yakin takibe alin bebegin vucudunu kontrol edin umarm duşundugum şey degildir.son zamanlarda bebeklere yapilan siddeti gordukten sonra bilemyrm