Sareee11 Kardeşimin 10 aylık oğlu var annesinden inanılmaz derecede korkuyor mama yemiyor titriyor resmen kendim bire bir şahit oldum var mı böyle bir durum yaşayan ne yapması lazım çok üzülüyor
BAE Sareee11 korkuyor derken yabi çok bağırıp sürekli yasaklar koyan biri falan mı bir bebek annesinden neden korkar ki ondan yemek istemiyor olabilr mi başkasından bişeyler yiyor mu
Sareee11 DurununAnnesi12 şiddet var mı bilmiyorum söyler mi söylemez o da anlam veremiyor ama çok üzülüyor
BAE Sareee11 Sareee11 o zaman kardeşinizde sıkıntı çok bagırıyor herşeye hayır diyor çok müdahale ediyordur çocukta korkar haliyle
DurununAnnesi12 Sareee11 kimse söylemez şiddet uyguladığı bi baksın morarma falan var mı diye ya da çok bağırıyordur gerçi bu san şiddete giriyor
Sareee11 Deletedmom5284 bilmiyorum söylemedi ama bebeğin korkması normal değil kendisi de üzülüyor bebek bu korkuyu nasıl üzerinden atacak sizce
Rikaa Sareee11 gecmez hayati boyunca psikolojisini etkiler. Annesiyle konusun gerekirse esi eve kamera takip ogrenebilir esinin izniyle.
Nefess2020 Sareee11 daha küsecek kadar büyük değil korkusundan öyle davraniyor kesin. Istemsizce kızıma az sesim yüksel se (14 aylik )bile o an babası çağirsa gitmez yine bana sarilir. Arkadaşlara katılıyorum şiddet varmış gibi geldi umarim yoktur.
Sareee11 Nefess2020 bence var bebek anneye küser mi ya anlam veremedim annede sakinleşir ama gördüğüm kadarıyla bebek annede coşuyor ağlıyor. Dediğiniz gibi inşallah küsmemiş olsun daha küçük ama algıları açık anlıyor bağırmış bile olsa bu korkması için yeterli
Sareee11 SEDANURRRR olabilir başka açıklaması yok bilemiyorum peki şiddet olsa bile bebek anneden uzaklaşır mı ki çocuk olsa anlıcam daha bebek geçer mi ki bu durum
Sareee11 simiyyy tabiii ki onda hemfikiriz. Kimbilir bağırdı mı korkuttu mu ama şimdi kendisi de ablam veremiyor ne yaptığını da bilmiyorum ama düzelmesi için çözüm aramak için yazdım bana soruyor ben de çözüm bulamadım
SEDANURRRR Sareee11 10 aylık bir bebekten bahsediyoruz artık yeterince büyümüş bence etrafındakileri tanıyor olup bitenlerin farkında canım benim kızım 2 aylık babasını ve beni tanıyıp gülüyor ama başkasına boş boş bakıyor öyle düşün