KucukAdamm Adiyokkitabin Sürünmek , sürünmek 😂😂 emeklemek de emeklemek 😂😂😂 Bunun farkını nasıl anlatırım bilemiyorum 😂😂😂
Adiyokkitabin KucukAdamm ahahahaha. Ya oglum geliyor pozisyona ama kollarini itemiyor😀 bana gore emekliyor esime gore yok daha neler😀😀 Baba dede allah veve atti adda diyor. Diyorum konusuyor onada yok diyor. 😉
KucukAdamm Adiyokkitabin 😂 Dur annesi acele etme , konuşması doğru , konuşuyor daha ne desin konuşmaya başlamış işte . Ama emeklemek konusunda Bilemedim 😂😂
ketcapli_lahmacun KucukAdamm emekleyen bebeklere bayılıyorum çünkü Ay evet bendeee bayılıyorum. 😍😍 Benim oğlumda önce döne döne bazen geriye giderek, sonra komando gibi süründü. Şimdi de 12 aylık olacak. 2.5 aydır emekliyor 😅
KucukAdamm ketcapli_lahmacun maşallah kuzuya 😍😍 bizimki de uzun emekler inşallah 😍😍 yürümeye çok meraklı 😅
ketcapli_lahmacun KucukAdamm Haha bizimkinin daha yürüme hevesi yok. 😅😅😅 Birde gurbette olunca daha işime geliyor emeklemesi. 😅 Mutfakta iş yaparken odadan anca geliyor. 😍😅🙈
KucukAdamm ketcapli_lahmacun 😂😂😂😂 hahahha kaplumbağa misali , çok fenasin 😂😂😂 bende bugün eşime diyorum , bütün gün peşimde dolastiririm onu diye 😂 kiyamiyor , yapma yorulur diyor hemen
KucukAdamm ceyhunun_annesi bu sene doğan bebekler hep bı huysuz ya . Hiç aman çok akıllı bebeğim var diyeni duymadım 😅
Betim KucukAdamm gözünüz Aydın benim oğlum da 1 yaşına girmeden 1 hafta önce emekledi ☺️14 aylıkken yürüdü