pamuksekerinannesii Kızım 14 aylık biz doğduğundan beri uyku sorunu yaşıyoruz uyumuyor uyursada Max 1 saat sonra uyanir sallanarak zor bela uyur hop 15 dk sonra yine uyanır ne denediysem olmadı belki ilaç olacak anneler vardır sizlerde durum ne
Ezojukk pamuksekerinannesii benım 1 aylık bizdede uykuya gecis sorunu var cogu gece sabahlıyorum ya gazdan ya agznda köpük oluyor süpürge sesi actım smdi
Defne42 pamuksekerinannesii 14 aylık şimdi uyandı daha doğrusu hiç uyumadi nerdeyse ama kalktı oynuyor 🤦
Annesininmucizesi_ pamuksekerinannesii 17 aylık kızımla bizde aynıyız 😓😓😓bir saattir uyanık uyumuyorda her gün aynı her gün
pamuksekerinannesii Ezojukk gazdır senin ki canım o zamanlar benimde çok zordu kabustu bana ama her bebek farklıdır. benim ki buyuk hayır diyor ya direniyor istemiyor gün boyu tek uyku yapar oda 1 saat buna koşturur yorulur ama uyumaz anlamıyorum
Lina34 Anne karnında ki sesi açın beyaz gürültü uyutmayi deneyin böyle ose yaricak ben böyle çözüm buldum
Ezojukk Lina34 bende actm bugrcr uyudu ya smdi emzirdim tekrar actm ama gazını almadım gece die alttan kendi cıkarır diye vallahi allah yardım etsin bize agladıkcada hemen doktoramı gitsek acaba diyorumda onlarda hep uykusu gelicek fitil fln veriyor daha cok minnak 1 aylık bugun oldu bende dikat ediyorum yedigime ama oluyor demekki bazı doktor herseyi ye diyor bazısı yeme herkes baska bisi sölüyor
Lina34 Ezojukk gaz yapacak olan şeyleri yeme yada yesikten sonra rezene iç bide kimyon çok kullan yemeklerine gazını alsın diye
prensinannesiiii Mircan ay ay ne zaman bıter dıye umutlanmıyorum artık sunun sırasında 5 yasına ne kaldı
Burgul Elbette çocuktan çocuğa değişiyor bu durumlar ama oğlum 4 yaşına girdi daha ye gece uyanması bitti.birde 5 aylık kızım var şu sıralar uykular haram oldu, gençliğim yalan oldu🤣🤣🤣
Wolverine Burgul bu gidişle bizde de durum bu olacak umutlarım tükendi. 21 aylık oğlum gece 483027589201 kere kalkıyor. Şuanda da da uyanık olduğumuz gibi
Yeniannneee Wolverine 😂😂 istemsizce güldüm valla bende daha yeni çay demledim baktım uyumuyor bari hem sallayıp hemde çayımı içeyim dedim 😂
angelicsmile 24 aydan herkese selam olsun. Neden aramaktan vazgeçtim uyumuyor. Çözüm bulmaya çalışmaktan da yoruldum. Akışına bıraktım, arsızlığa vuruyorum resmen. Doğdu doğalı uykusuzluğumuz hep var.
Familyboy pamuksekerinannesii 11 aylığız ama hâla düzenli uyuma tutturamadık hele bu aralar çok sık uyanıyor büyüdükçe daha çok uyur diye beklerken demekki bebekler uykuyu daha da azaltıyor galiba 🤔 Allah yardımcımız olsun ben hep bu günlerde geçecek elbet diye avutuyorum sizde öyle yapın insan bir nebzede olsa motive oluyor 😊👍🏻
pamuksekerinannesii Familyboy geçmiyor bende öyle diyorum ama geçmiyor şu an saat 2 ye geliyo hala uyanık