Sevvalboke Kızlar bana akıl verin bebeğim 4 aylık oldu. Ne mama içiyor ne anne sütü zaten sütüm çekildi. Ama mamayı da içmiyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım mama değişikliği de yaptım birden fazla mamada denedim
Mavis5656 Sevvalboke Benimkide bazen emmek istemiyor biraz uyutup sakinleştirir sonra uykulu haliyle veriyorum kendine geliyor
Mavis5656 Allah yardımcın olsun acil doktoruna Daniş ama sütun yoksa gelişmesi için mama içmek zorunda küçük kuzucugumuz uykuluyken felan vermeyi denedin mi
Utkucan Sevvalboke baya baya zararlı ek gıdaya başlayan çocuğa bile pirinç unu önerilmiyor sakın öyle bişey yapmayın iyi bir çocuk doktoru bulun yol çizin
Utkucan Sevvalboke şu posta bakın lütfen bir çocuk doktorunun paylaşımı ikinci sayfada pirinç unu listede
DurununAnnesi12 Tazeanneg nerden biliyorsunuz doktor hanım ? doktorlar bas bas bağırıyor pirinç unu vermeyin diye ! 4 aylık bebek sindiremez
Mavis5656 Ama pirinç ununu yese mamadan tam kesilir mi kizlar acaba benimde bilgim olmadığı için sorguluyorum sonuçta doktora danışarak çok daha iyi olur en azından aile hekimine ulaşabilirsen en iyi tavsiyeyi doktoru verebilir
DurununAnnesi12 Mavis5656 pirinç unu yedirme hiç bi besin değeri yok 4 Aylık hazmedemez bünyesi mama değiştirin birde atak dönemindesiniz bizde yaşadık ayakta yedirirdim
Utkucan Tazeanneg yukarda da başka bir doktorum postunu paylaştım ve birçok doktor bu fikirde pirinç unu gerçekten zararlı el kadar bebeklere yapmayın bunu
DurununAnnesi12 Adiyokkitabin hayır zararlı ve hiç bir besin değeri yok 4 aylık bebek sindiremez pirinç ununu