Merhaba hanımlar
bebeğimde doğduğundan beri yüzünde isilik benzeri döküntüler var. Temmuzda doğduğu için sıcaktan dediler isilik dedler kremler verdiler. Neyse 3 aylık olumca yüzü düzelmeye başladı sonra birden yine bozuldu cildi süt ürünlerini tamamen kestim 5 gün boyunca ve cildi düzeldi. 1 haftanın sonunda yine cildinde kızarmalar oldu dedim alerji testi yaptıralım, 4 aylık şu an ve kandan alerji testi yapıldı. Sonuçlar çıkmış doktorla konuştuk ve herşey normal dedi, testte saptanan birşey yok dedi banyo bakımlarına dikkat edin verdiğim kremleri kullanın beslenmeye dikkat edilsin haftada 3 gün yiyeceklerin tepkimesine bakın 15 gün sonra yine gelin dedi. Yün yelek giydirmeyi bıraktım, çamaşırları hep pamuklu aldım, deterjan unibaby kullanıyorum sabun tozuna geçiş yapıcam süt ürünlerini kesmiştim zaten 3 hafta olacak paketli gıdaların içinde bile varsa tüketmiyorum. Bu süre zarfında et yemedim sanırım ama tavuk birkaç kere tükettim. Kuruyemiş de yemiyorum . Aynı sıkıntıları yaşayan varsa neler yapabilirim neden oluyor böyle