Ecrin00 Kizlar dogum yapali 3 ay oldu dogum parasi icin bellu sure varmi yani simdi basvursam alabilirmiyim bide internetten e devletten falan basvuru olmuyomu acaba bilgisi olan varmi
Prensescim Ecrin00 yok anam biz bir yerden başvurmadık otomatik PTT’ye senin adına yatıyor git kimliğinle sor
tineanigra Ecrin00 sosyal hizmetler il müdürlüklerine başvuru yapıyorsunuz sadece online olmuyor bebeğin kimliği ile gidip form dolduruyorsunuz. 5 seneye kadar süresi var alırsınız
Ecrin00 Bsradskran benim esimde 300 tl die tenezzul etmiyo ama ben almak istiyorum yani snucta herkesin aldigi bi para
Bsradskran Ecrin00 al tabiki SGK dan başvuru yapılıyor az da olsa o para bebeğinin bir ihtiyacını görür bence
eslemkusunannesi Ecrin00 dilekçe vermeniz gerekir 2 hafta önce doğum yaptım kimlik çıkartırken ordakı memur doğum parası için de dilekçe doldurttu birdaha uğraşmayın dedi 3 ay içinde yatiyormus
tineanigra Bsradskran sgk dan yapılan başvuru emzirme ödeneği 232 tl olan doğum parası sosyal hizmetler il müdürlüklerine yapılıyor
Ecrin00 Prensescim ya ben e devletten baktim gozukmuyo yani 3 ay oldu hani yatsa simdiye yatardi die dusunuyorum sizin hastanemi sisteme giris yapti acaba bazen oylr oluyomus
Ecrin00 Berna0612 😅😅valla esimin akilsizligi diyim yani kirada oturuyoruz en azindan az da olsa bebege harcarim diorum ama ugrasmk istemiyo bn kndim gidip basvuru yapacagim
tineanigra Ecrin00 doğum parası için anne başvuru yapıyor ama emzirme ödeneği için kim sgk lı ise o başvuru yapabiliyor