hayal_perest serebro şevket efe veya şevket ege nasıl peki? Ya da şevket isminin yanına olabilecek isim nedir
serebro hayal_perest daha güzel olur kısa kolay ve kibar olsun bence. Şevket erim Şevket emir Şevket eren vs ilk etapta bunlar geldi aklıma
hayal_perest UraSsmom ben herkese açıklama yapıyorum ki olayı anlasınlar diye. Kimseye de terbiyesizlik yapmadık. Görüşlerine saygım var
bikerem hayal_perest daha ortada bebek yok,hamile kalacak misiniz,sağlıkla dogacak mi,bu ismi koymak icin erkek olacak mi? Bu kadar uzun vadeli dusunmeyin derim ben,
Nltka hayal_perest direkt Şevket koyun bence madem böyle düşünüyorsanız . İki isim de kırabilir bence ismimi beğenmemiştir yanına iki isim koymuş diye düşünebilir bence
hayal_perest Nltka ay evet artık ne yapacağımı şaşırdım. En iyisi ileriki zamanlarda kendisine sormak🤷🏻♀️
bikerem hayal_perest ilk çocuğunuza size sorulmadan kayinpederinixin adinin konulmasina musade etmekle hata etmissiniz,ha koyabilirsiniz o ayri ama simdi oldugu gibi hep bi yarış icinde ya da mutsuz olacaksiniz. Vaktinde hayir deseydiniz keske
Irmakprensesinannesi hayal_perest batu ege koyardım oğlum olsaydı Şevket birazdaha eski ısim tabiki herkesin bakış açısı kendi ewladi
Mommqueen hayal_perest babamın ismi Nurettin 😁 oğluma Ali kaan koyduk ismini Ali yi eşim Kaan ı ben seçtim
Merve201119 hayal_perest bence ağır bir isim madem babanızın ismi ve şevketi koyacaksınız şevket Ege Şevket Efe yada şevket Eymen tarzı bir şey olabilir yanına daha modern bir isim
Cennet24 hayal_perest beğenmedim ya açıkçası tabi size kalmış şevkat Yerimdar gibi böyle komik geldi bana