Nesli06 Grlnl 10 aylıkken bay bay gel gel yapmaya başladı bide camdan dışarı baktığında dizlerine vuruyor 😂😂
Nisan12 Grlnl 8 aylığız 1 ay öncesine kadar bay bay yaptı ama alkış yapmıyor fakat müzik duyunca sallanıyor ellerini sallıyor oynuyor
Kuzeybabyy Grlnl sekiz aylıkken alkışa başladık gel gel yapıyo arada öpücğk atar. El sallama yok ama daha on bir aylığız
endoplazmikretikulumiste Grlnl 9 aylıkken ikisinide yaptı sürekli onunla o hareketin egzersizini yaparsanız kısa sürede yapacaktır
Grlnl endoplazmikretikulumiste benim bebeğim 8 aylık oldu bugün 10-15 gündür alkış yapıyor yanında çok müzik dinleyip dans ettik 😂 haklısınız yanında ne kadar yaparsak o kadar kolayy çok şaşırdım
Rumoss Grlnl her bebek kendine özel canım benim 😊7 8 aylıkken başladı benim kızım 9 a girmek üzereyiz yemeğini yedirdiğim zaman ve müzik çalınca başlıyo alkış yapmaya 🤩bay bay da arada bi sallasa 😂
Elif1010 Grlnl 8 aylıkken alkış 14 aylıkken bay baya başladı ama hala tam bay bay yapmıyor 15 aylık olacak 2 gün sonra
unkurabiyesii Grlnl 7 aylık alkış yapmaya başlamıştı şuan 8 aylık ama bay bayı tam yapamıyor daha. Çak ve bay bay ı öğretmeye çalışıyorum şuan :)
Nagehanncelik Grlnl şuan 11 aylık iki aydır bay bay alkıs gel gel yapıyor suanda da eşek köpek maymun karga yılan bunları soruyorum nasıl ses cıkarır hepsini cevaplıyor sasırmadan 😀 alo yap diyorm elini kulagına götürüyor işte günlük hayatta iletişim kurabiliyorz bir sey soyledmde yapıyor vs yani 11. Ay resmen karsılıklı anlasmaya basladık.11.ay cok gızel😀
keskebirazuyusam Bebekten bebeğe değişir canım. Benim oğlum 6 aylıkken gel gel yapmaya başladı. 8 aylık şu an alkış, baybay, anne, baba, mama, uykusu gelince de nenne diyor. Ama her çocuk kendine özeldir, kendini hazır hissedince hepsini yapacak elbet❤️