Anne03 Birdunyabircennetannesi 6 aylıktı cnm döner merak etme her çoçuk farklı sen yanlara dikkatini cekcek bişeyler koy
cnsgrn Kuzeybabyy bizimki de 6.ayinin icerisinde basladi simdi de durduramiyorm döne döne odadan odaya geciyo😍
Birdunyabircennetannesi Kuzeybabyy Yani normal bu durum 🤷♀️ Bir anda mı döndü yani sağa sola bile dönmeye çalışmıyor ben destekliyorum dönsün diye ama yok nafile 🤷♀️
Kuzeybabyy Birdunyabircennetannesi sağa sola yarım dönüyordu zaten birden tam dönmeye başladı bi andA yere bırakın hep yerde oynasın oyuncaklarını sağına soluna bırakın zamanla çaba gösterir ☺️
Nr1934 Birdunyabircennetannesi bir anda dönüyor ya benimki ben yanında olmadigim zamanlatda dönüyordu bilr geliyordum dödönmüş 😀
Nr1934 Birdunyabircennetannesi yanina sevdiği oyuncakları koy o şekilde uzanmaya çalışırken dönmeyi öğrenir
Elfkyc Birdunyabircennetannesi bizde 4 aylıkken döndük komple Ama suan 9 aylık olduk emeklemiyor sürekli döne döne gidiyor sağ sola 🤦♀️
Birdunyabircennetannesi Kuzeybabyy Hiç yere yatırmadım genel olarak yatağa yatırıyorum yere mi yatırmam lazım yani 🤷♀️
emoo 4.5aylıkken siz çalıştırın biraz popodan destekleyin bir ayağını koyun 2-3günde yapıolar 😃sonrada durmuolR
Birdunyabircennetannesi emoo Yoooook asla yapmıyor sağa döndürüyorum destekliyorum hiç uğraşmıyor bile tembel 😂
Yenianne2426 emoo ne gibi egzersizler yyaptırdınız ve ne zaman başladınız acaba benimde bebeğim 3 aynın içinde ama geç mi kaldım zamanı mı
Denizro Birdunyabircennetannesi Benim bebek yatakda dönmüyor yerde zaman geçirmesi için halıya battaniye seriyorum zamanını orda geçiriyor zaten sürekli yatakda kalıyorsa çocuk bir şey yapamaz ki
Premsesannesi355 Birdunyabircennetannesi bende yere yatirmiyodum sadece sağ sol dönüyordu bı kaçtır yere kalın biseyler serip oyuncaklarını koyuyorum kendi kendine donmueye çalışıyo😁
Fmercan ma9419 benim kızım da 4 buçuk aylık da yüz üstüne döndükten sonra tek başına sırt üstüne dönüyor mu
emoo Birdunyabircennetannesi yapar hepsi farklı kilosuda varsa biraz daha geç yapar bizmki yan duruyordu bir kaç kere destekledim baktm yapıo
Ecosko Birdunyabircennetannesi 10 aylıktı yanlıs anımsamıyorsam:) alahasukur gelısımsel acıdan bır sıkıntısı da yok yanı sary degıl erken yapması
Kuzeybabyy Birdunyabircennetannesi oyun matı alabilirsiniz yada battaniye serebilirsiniz soğuklar başladı sıcacık oynar ☺️