Derinsu34 İyi günler sevgili anneler, Çoçuklarınız kaç aylıkken yürüteç kullandınız, süreç nasıl ilerledi ? Siz tecrübeli annelerimizden bilgi almak isterim. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Morfrenk Derinsu34 huysuz bebeğimle en azından yemeğimi yerken bir yerde dursun diye aldım. 6 ayda günde 4×15dk dan bindirdim. Bir anda bu kadar bindirmedim ama yavaş yavaş. 8.ayda kaldırdım zaten 2 ay kullandı
nutellayiyensincap Derinsu34 bebeğim 6 aylık yürüme arkadaşı kullanıyoruz,beraber geziyoruz bütün gün😄böyle daha zor evet ama sağlığı açısından daha yararlı buluyorum
Busramaden Derinsu34 para verıp almadım gorumcemın vardı o verdıgı ıcın evde var kendım asla almazdım ama gereklımı dersen degıl ben sadece tuvalete gıderken koyuyodum cunku asla yerınde durmayan bı bebektı cok erken ayaklandı oyuzden sabıt durması ıcın koydum olmasaydı baska cozum bulucaktım sımdı guvenlı degıl dıyen arkadaslar cıkıcak ama bızdekı chıcconun ve tekerleklerınde agırlık var benımkıyle bırlıkte 5 cocuk buyuttu ve hıc bırı dusme tehlıkesı bıle gecırmedı ama dıger tarafdan bakıldıgında bebek ıcınde hıc bı faydası yok zararı var bu zarar gunde bı kac dk durmasıyla degıl ama uzun sure durmasıyla ortaya cıkıyo bılınen en buyuk zarar da parmak ucu basma oluyo onun yerıne yurume arkadası edınebılırsın ama onu da alıcak olursan tekerleklerı agır olandan almalısın guvenlı olması ıcın
Derinsu34 Ozlemaras aslında etrafımdaki birçok kişi kullanıyor bende açıkçası merak ettim. Tecrübeli annelere sormak istedim. Olumlu yada olumsuz herkesin görüşünü merak ediyorum. Bu konuda hiçbir bilgim yok 😊
Ozlemaras Derinsu34 Bende tamamen merak ettiğim için sordum çünkü yürüteçe hiç ihtiyaç duymadım birde nedense bana pek güvenli gelmediği için kullanmadım.
Derinsu34 Ozlemaras ne kadar güzel ihtiyaç duyulmaması. Ama etrafımda kimle konuştuysam alıyor sebep sorduğumda ise sadece gerekli işte cevabını alıyorum. Bu yüzden merak ettim.
Derinsu34 Morfrenk çok güzel 2 ay gibi bir süreçte öğrenmesi. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim 😊
Derinsu34 nutellayiyensincap Dediğiniz gibi yürüme arkadaşını kullanmak çok zor oda aklımızda bulunsun. Sanırım ben biraz daha kolaya kaçıyorum 😅😅
Eymeneylul0 7 aylıkken başladım ara ara koyuyodum tek başıma olduğum için bi 10 15 dakika yemegimi yiyodum ya da kisa bi is yapıyodum 11 aylikken tutunarak yuruyodu koymadım
Derinsu34 Eymeneylul0 ne kadar güzel. Bende tekim ve sürekli kızımın aynı yerde sabit olmasına üzülüyorum. Benimle birlikte ütü yaparken 5-10 dk olsa izlemesini yada yemek yaparken bana eşlik etmesini çok isterim. Sürekli sırt veya yüz üstü çok bunalıyor.
Eymeneylul0 Derinsu34 Bende mecbur kalınca koydum oğlum 2 buçuk yaşında maşallahı var hızına yetişemwm 😂