Lidya-t Hasta yeğenim var gece gündüz uyumadığı için doktor verdi .Çocuğu güzel uyutuyor dinlendiriyor.Öyle psikiyatri hastaları kullanmıyor sadece çocuğun da uykuya ihtiyacı var veriliyor bir yan etkisi olmadı
Canom343 Lidya-t ay bilemedim ya. Yani doktor yanlış bişey yapmaz heralde diye düşünüyorum ama aklımda karıştı yani
minikprensannesiiiii Canom343 Doktorun muhakkak doğru bilir canım ama istersen başka bir doktora daha git çünkü dediğim gibi bende de panik atak vardı psikiyatri vermişti bu ilacı
Esilasel Canom343 atarax nedir ya psikolejisi bozuk uyuyamayan koca insanlara veriliyor o şrup sakın vermeyin. Çocuk bu 2 gün uyumaz 3. Gün uyur öyle öyle büyüyecekler.
Canom343 Esilasel çocuk uyumazsa uykusunu almazsa gelişim geriliği de yasayabilir dedi. Biz yaklaşık 6 aydır uyku uyumuyoruz nerdeyse. Yani uyuması gereken kadar uyumuyor. O yüzden vermişti doktor çok ve şık kullanma ama arada kullan ki çocuk biraz uyku uyusun demisti
Canom343 Mavilii ya nebilim doktor verince heralde bir bildiği vardır dedim. Aslında baya oldu alalı kullanmadım hiç ama baktım çocuk duzelmiyo acaba kullansam mi diye düşünmüştüm
Canom343 Busra96 madem bukadar kötü doktor neden verdi ki bunu anlamış değilim. Yani doktorada guvenmeyeceksek kime guvenicez biz artık
Canom343 Ozlemaras evet uzun süreli kullanma dedi zaten. Ama çocuğun uykuyada ihtiyacı var eğer çok zorluyor ve uyumuyosa ver demisti
Ozlem-Uras Canom343 ben kizima daha 40 çıkmadan kullandım ürtiker için sadece ilacın sakinleştirici etkisi var ondan dolayı uyku yapior sürekli.kullanmayacaksin zaten az miktarda kullanabilirsin
Canom343 Ozlem-Uras bende öyle düşünüyorum yani ayda yılda 1 defa oda arada uykusunu alsın biraz diye
Toprakaren Canom343 atarax surup psikiyatri surubu değil alerji surubudur uyku yapar eczanede calisiyorum
Elifinannesiiiiiiiiii Canom343 uyumuyor durmuyor ye nasıl verilir bebeğe bu ya. Minnacık daha sabredeceğiz başka çare mi var. Gerekirse uykusuz kalacağız
Canom343 Elifinannesiiiiiiiiii ben kendim için vermek istemedim. Doktor uykunun çocuklarda en büyük gelişim gerekçesi olduğunu söyledi. Çocuklar uykuda gelişir eğer uykusu düzenli olmazsa gelişim geriliği yaşayabilir dedi. Tek anne sen değilsin emin ol senden daha çok düşünüyorum cocugumu. Biraz mantıklı yorum yapın lutfen
Elifinannesiiiiiiiiii Canom343 bir sen mantıklısın değil mi. Benim söylediğim mantıklıda kimsenin işine gelmiyor
Canom343 Elifinannesiiiiiiiiii tmm ya doktorlarda yanlış biliyor bende yanlış biliyorum. Doktor 6 yıl tıp fakultesini boşuna okumuş zaten. Bende boşuna çocuk doğurup anne olmuşum. Herkez yanlış bitek sen dogrusun. Hiç kimse anne değil bitek sen annesin.