izmirlokma Kizlar amerikan fon yaptirmayi dusuuyorum onerir misiniz yaptirip memnun kalan oldu mu aranizda? Saclarim dalgali bu arada..
Zeynep-mina12 izmirlokma 2 kere yaptırdım 1. Den çok memnun kaldım ama ikinciyi yapamadı başka bir kuaföre gitmiştim param heba oldu
Asilbebis izmirlokma ben saç bakım uzmanıyım 🤙🏻 Saçında boya var mı işlem görmüş bi saçsa hiç deneme derim
pocimom izmirlokma Ben evde kendim brezilya fönü yaptım amerikan fönü de onun gibi mi. Kendi yaptığımdan memnun kalmadım ama düz oldu evet ama hep yağlı gibi kaldı 3 4 ay boyunca
izmirlokma Zeynep-mina12 ne kadar sure kullandiniz ilk yaptirdiginizi ? Saclariniz duz mu dalgali mi ?
Zeynep-mina12 izmirlokma çok dalgalı benim ki ya ben hiç olmaz gözüyle bakıyordum Ocak ayında yaptırdım Mayıs ayı sonuna kadar idare etti beni yani düzgün bakmak lazım saça tuzsuz şampuan ve her banyo sonrası güzelce kurutman lazım
izmirlokma Zeynep-mina12 benim dalgasi normal ve sinuzitim oldugu icin zaten cok iyi kurutmak zorundayim. . Ama sizinki de iyi dayanmiz cok dalgaliysa.. Tuzsuz sampuan fiyatlari nedir peki bilginiz var mi?
Zeynep-mina12 izmirlokma onu hiç hatırlamıyorum ki ben kuaförden aldım galiba ama bir sürü değişik marka var herhangi birini alabilirsin bence
Slmnese izmirlokma sülfat olmayacak kullandığınız şampuanlarda yani tuz. Ben keratin botoks yaptırmıştım o zaman sülfatsız yani tuzsuz şampuan önermişlerdi. Ogx markasının keratinli şampuanını almıştım 50 liraya
izmirlokma Zeynep-mina12 canim seni tekrar rahatsiz ediyorum bu uygulama yapildiktan sonra 2 gun yikanmiyormus sac sanirim.. Yagli bir goruntu oluyor mu? 2 gun kotu bir sekilde mi geziliyor merak ettim..
pandam_05 Asilbebis sizi bulmuşken bende sorsam saçımı 3 yıl önce boyamıştım en son uçlarda kalmış kıvırcık saçlarım ne kadar bu fönün maliyeti ve bakımı
Ecre123 Asilbebis merhaba benım saçta örfleri ama bu fönü yaptırmak zararlı olurmu die çok merak etmiştim 🙈
izmirlokma Asilbebis boya vardi ama dogum yaptigimdan beri hic boyamadim kestire kestire sacimda boya kalmadi yani suan kendi sacim tamamen..
izmirlokma Zeynep-mina12 ay super o zaman 2 gun yapisik bir sekilde gezmek falan istemezdim nedense oyle olucak gibi geldi 😁