Adaaa_ NurY bu kadar bile yapmazlar diye düşünüyordum inanki… Bereketi içinde olsun inşallah az önce markette küçük yağ alamadan döndüm 48 yazıyordu kasada kalırım diye almadım
mavisaclikiz Yelda35 katılıyorum size doğalgaz 662₺ geldi elektrik faturası 300₺ su 200₺ yagi sekeri yumurtayı demiyorum bile 10 bin TL olsada kurtarmaz
Yelda35 mavisaclikiz yok canım şuan çıkıp aaaa çok iyi zam diyenler olacak maalesef mama veremler var bebeğine mesela ben
alinaannee mavisaclikiz olur mu canım haline şükret 🥴🥴🥴 e en çok zoruma giden de beze mendile süte yapılan zamlar nasıl geçineceğiz ne yiyip ne içeceğiz son bir aydaki sürekli zamlardan korkuyorum artık huzurum kalmadı gelecekten ümitsizim öğretmenim maaşım 4500 tl emeklerime yılllarıma üzülüyorum
NurY Tiredmother şampuana da zam gelir mi bee , peçete şampuan sabun bunlar ne alaka yani ya bide şu fırsatçılar var Allah hakimizi bırakmasın yeme içmeye bilinçli zam yapılıyorda çok basit bir örnek veriyorum gidiyorsun tuhafiyeye havlu almaya on liralık şey olmuş elli lira adam diyor “ eee abbbılaaa her şeyyeee zaam geldiii meecburrri bunlarda geldi ” bunun gibi pis fırsatçılar 🤮🤮🤮🤮
Tiredmother NurY evet bu konuda sana katılıyorum fırsatçılar arttı iyice çoluğumun çocuğumun hakkı zehir olsun burunlarından gelsin markete gittik dün akşam kızım bebelac gold mama kullanıyor eczaneden 110 TL alıyorum markette 180 TL görünce şok oldum
NurY Adaaa_ Ahhh kalbim.🤷🤷🌸🌸 Vallahi markete gidiyoruz kaç gündür ,, alacağım şeyleri eksik alıp cikiyorum yazıklar olsun. Bu insanların günahına giriyorlar yaa