Haticevys Minnakyavrus cnm ben uni baby nin sivisini kullandim ilk 6 ay sonra dalinin tozu deniyim dedim cikmayan bi leke vardi elde bi deniyim dedim hicmi erimez bi deterjan iki saat suda cözülmesini bekledim sonra roxy tozu aldim oda ayni sekilde hep kalinti birakiyo deterjan gozunde kaliyo resmen cocugun siyah kiyafetlerinin ustunde kaliyo hep onuda sicak suda cözdürmeyi denedim oda cozulmedi en iyisi uni baby sivi digerlerini bizim beyaz camasirlarimizfa kullaniyorum smdi 😂
Maryyy Minnakyavrus omo baby almis esim iyi gibi. Dalin baby 5 yil once oglumun kiyafetleri icin kullanmistim bi cocuk doktoru dalinin hic bi urununu tavsiye etmiyorum icinde bilmem ne etken madde var alerjik reaksiyon filan diyip baya bi giydirmisti bu markaya😂
Maryyy Sareem bebek giysilerine yumusatici kullaniyomusunuz ya o yumusaticilar yapiskanlik birakiyo gibi geliyo bana hic icime sinmiyo tekrar tekrar durulayasim geliyo
Sareem Maryyy bizim zamanimizda da böyle ayrı fikirler vardı 🥰 hatta biri şey demişti bebegin ciğerlerine sakincali o kokular vs, ama açık havada yellene yellene kurursa sorun olmaz diye düşündüm, düşünüyorum 😌 ben hep çift durulama yaptiriyodum bide
Elizbkrc Minnakyavrus dalan roxy kullanıyorum ama renk açıcı var içinde Dalan’ın zeytinyağlı olanla karıştırıyorum suda eritip döküyorum çok memnunum
Guneshilal canım ben boron kullanıyorum artı yumuşatıcı yerine sirke koyuyorum Dr muz öyle önerdi atopik dermatit olmuştuk iyi geldi bize
Keremozaninannesi Minnakyavrus bende hacı şakir toz kullanıyorum gayet güzel temizliuor kalıntıda bırakmıyor
Lale19 Minnakyavrus dalan roxy kullanıyorum ben çok memnunum. Tek sefer yıkıyorum hiç bir kalıntı bırakmıyor. Yumuşatıcı olarak da green leen kullanıyorum. Her ikisinden de memnunum . Sizede tavsiye ederim
Balannesi Minnakyavrus Bebek alerjisine karşı ilk etapta toz kullanmamanızı öneririm kalıntının haricinde bazı giysilerin rengini de açıyor şu an tertemiz giysileriniz zaten unibaby tavsiye ederim😊