Ogullarinaasikanne Bugün 15:00 da aciklama yapacakmis sayın cumhurbasinimiz. 3.900 vermeyi kabul etmis isveren. 3.900 ile 4.100 arası olacakmış. Yeter mi artar bile 😒
2oglananasi Ogullarinaasikanne zam gelmeden agari ucret gelen zamlarla bitti zaten.. Bir de karsilayamayip isten cikarmalar olursa daha kotu.isverende hakli.
Ogullarinaasikanne barbarosunannesi bakalim ne aciklama yapacak cok merak ediyorum valla keske zam yapmasada yapilan zamları geri cekse daha makbule gececek gibi 🙈😂
Adiyokkitabin Ogullarinaasikanne ya her ay markete 400 500 ayirdigimiz para suan 800 seker yag almadik bile ıvır zivır bide memur yok yetmiyor. Ama bazi zengin kısımda doymuyor. Cok gülünç ve halimiz vahim. Oglumun bezini ve mamasini degistirmek zorunda kaldik. Gecen ay 4lü aldigim mama fiyatina sadece 2 tane alabiliyorum
Ogullarinaasikanne Minik_serce gecse ne olur ki guzelim Allah yardım etsin herkese ozellikle asgari ucret alanlara 😔
Ogullarinaasikanne 2oglananasi iste onuda aldigi vergilerden kisarak yine hükümet destek verecek ki halk magdur olmasin ama nerde
minnosunannesi06 Ogullarinaasikanne kasikla verip kepceyle aliyorlar sivi yağ bimde 120 tl neyle gecim olcak verdikleri zam yine yetmez
Eylulunannesi28 minnosunannesi06 neyseki ben ve eşim yağ sevmiyoruz sıvıyağ 5 litre alsam rahat 1 sene gidiyor bende safra taşı var yiyemiyorum ben yapmayınca eşimde aramıyor kızartma bi melemen yaparken sıvıyağ kullanıyorum
lisansli_Mom49 O kadar vahim bir durum ki artık yazacak bir şey kalmıyor. Boktan bir hayat bekliyor bizim gibi asgari ücretle geçinene gerçi ellerinden gelse bok a fiyat biçerler … yazık gerçekten de yazık keşke Türkiye de yaşamasaydım