xmel kızım çok kötü pişik oldu pişik yerleri soyulmış ne yaptıysam geçmedi nasıl geçiricem ben bu pişiği z😣😣😣😣😣😣😣😣
Wolverine xmel belki alerjik bir durumdur bez veya ıslak mendil de olabilir. Hindistan Cevizi yağı sürün inşallah çabuk toparlar en kısa sürede bir doktorda görse bence iyi olur.
Merve-miray xmel Kızımda hiç öyle pişik olmadı ama normal zeytinyağlı kremler var ondan sürüyorum hemen geçiyor. Geçmiş olsun 🙏🏻
agacsizkoala xmel sabun filan kullanmadan ılık su şle yıkayın, iyice kurulayın , varsa kantaron yağı sürebilirsiniz, yada doktora gidin travazol ile hametan karıştırıp sürmemi söylemişti bana doktor
Mustafaras0906 xmel canım bacak arası yıka açık bırak bezleme kuruyana kadar pişik kremi hangisini kullanıyorsanız inşallah geçer benımde bir ara baya baya olmuştu geçti çok şükür Bepanthol kullanıyorum
xmel agacsizkoala travazol reçetesiz satılıyor mu acaba kucağıma alınca bile ağlıyo şu an doktora götüremem gibi
agacsizkoala xmel evet evet satılır, hametanla travazol alın karıştırın çok ince tabaka olarak sürün, ama maksimum beş gün sürün zaten ilk iki günde hemen fark eder
2prenses1anne xmel ben sağlık ocağından yazdırmıştım fito hemen geçiriyor kızım hasta olmuştu yanı sıra pişikte olmuştu bunu aldım sürdüm sürmeden önce hep altını alırken yıkadım kuruladım 2-3 güne toparladı hemen çok geçmiş olsun
ikircikli_kircicegim xmel travazol ve hametan kremi karıştırıp kullanın. Mümkün olduğunca poposunu havalandırın. Benim kizimin tenide çok hassas. Kakasi hemen kızartiyor. Büyük kizimin yara olur kanardi. Aynı şekilde geçiriyordum ilk gün farkedilir iyileşme olur. En az 3 gün kullan. Bir de kaka yaptığını anladığında bezini aç. Kakayi temizlerken ılık su ve pamuk kullan. Hatta çok kalktiysa deri direk elinle yıka. Hiçbir şey sürme. Kaka kalıntısı hiç kalmasın dikkat et. Ve kuru kalsın popisi. Sık sık bez değiştir. Azıcık ciste bile.
metehanmom_ xmel benm oğlum da çok fenaydı yer yer kan akıyordu canım allah yardım etsin 🤦🏽♀️ Doktor beyaz sabunla ılık suyla yıka açık bırakabilirsen bırak hava alsın dedi hamazinc C diye çinkolu bir krem verdi o hemen geçiriyor birde doğal kantaron yağı çok iyi geldi krem falan kullanırsan çıtçıtlısını kapatma bez takınca Oda işe yarar bizde
Emirin_Annesi10 xmel kakasından dolayı pişikse her kaka sonrası duru suyla yıka hangi kremi kullanıyosanız sür. Yıkayarak geçer eminimki. Ama yedirdiğiniz birseyden se antibiyotik yada limon domates gibi seyden dikkat edin derim gerçi küçük mü daha bilmiyorum. Biz doğdu doğalı bepantol kullanıyoruz mesela o geçiriyor. Antibiyotik kullanmıştık o pişik yapmıştı doktor kortizonlu krem vermişti
metehanmom_ xmel kantaron sürünce ağladı mı canım, benmki çok ağlıyordu yakıyor heralde çıtçıtı da kapatmıyordum bez yağı çekmesin diye sabaha geçmiş oluyordu
2prenses1anne xmel benim aile hekimi doktorum kendi bebeğindede kullanıyor bende memnun kaldım kullandığımda sizin başınıza gelen durumdaydı bebeğim
Buglemmim xmel Ben pudra kullanıyordum farkettim ki pişik yapıyor hamotel kırem kulanmaya başladım geçti