Minkpndam Kızlar bana yardım edin nolur oturdum ağlıyorum şuan kızım 2. Ay aşısından sonra sürekli ağlamaya başladı aşıyı geçen hafta oldu böyle değildi uysal bir bebekti uyumayınca bile ağlamazdı şuan altını değiştiriom ağlıyor uykusu gelmeden önce 1 saat ağlıyor akşam ağlıyor yere bırakıyorum ağlıyor napıcağımı şaşırdım bende ağlıyorum şuan çok üzülüyorum 😭 niye böyle nesi var bu bebeğin ya
1Zeynoli Minkpndam Aşıdan sonra bir miktar huzursuzluk yaşayabiliyorlar korkmayın geçicidir. Ateşini takip ediyorsaniz sorun yok ☺️
LavininAnnesii Minkpndam ahh bacım valla huyları böyle bence. Benim kızım da 2ay 24 günlük hep huysuz hep mızmız sırtı yere geldiği an ağlıyo hep kucakta
DoraKizimm Minkpndam Ben kızımın ağlama sesini ikinci ay aşısından sonra öğrendim. İlk iki gün uyku yaptı sonrası çığlık kıyamet. Linçleyecekler vardır şimdi ama söylemeden edemicem. Kızım alerjik bebek ve 2. ay aşısından sonra alerjisi inanılmaz bir boyuta taşındı. Aşı alerji yapıyor demiyorum ama zaten alerjik olan bebeği tetikleyebiliyor diye düşünüyorum. Öyle bir durumunuz varsa başka belirtileri de değerlendirin
Minkpndam kurkmantolumadonna evet gazı var ama bence gazla alakalı değil bu gazı hep vardı bu aralar çok fazla arttı ağlaması
LavininAnnesii Minkpndam benimki doğduğundan beri aynı o yüzden bilemiyorum. Ama ben olsam doktora götürürdüm
Fitifiti DoraKizimm Kahroluyorum aşıdan sonra bu hale gelen bebeklere,çocuklara. Kılıfta hazır hemen ataktır,diştir,calpol ver geçer blah blah… Akledip,düşünebilme yeteneğimiz kaybolmuş gibi.
Minkpndam Mezunanne yapıyorum valla altını açıyorum çıplak bırakıyorum ama yok susmıyor bir haftadır hep ağlıyor
DoraKizimm Minkpndam Deride döküntü, mukuslu kaka, yeşil kaka, burun tıkanıklığı, en son da bezinde kan oldu.