hogwarts İle burun temızleyen var mı? bebeğimin burnu tıkalı fizyolojik ve aspretör işe yaramıyor bir çok vıdeo izledim şırınga ile burun temizlemeyle ilgili ama cesaret edemiyorum temızleyen var mı?
Anne_6 hogwarts bebeği yan yatırıp 3 ml lik serumu direkt sıkın. Tazyik sayesinde diğer burundan temizleniyor hepsi. Yan yatırdığınızda üstteki deliğe sıkacaksınız. Sonra diğer taraf
Kelebek34 hogwarts canım aslında en etkili çözüm burnuna enjekte ettikten sonra aspiratörle burnun içini temizlemen
Cennet-Kokulum hogwarts Ben yapıyorum aspiratörle çekmeye nefesim yetmiyor şırıngayla çekiyorum ama yaparsan dikkat et kafasını sağa sola oynatırsa burnu acır tahriş olur ben serumu yaptıktan sonra yatırıp çekiyorum kafasını fazla oynatamıyor
Tugce hogwarts serum fizyolojik öyle bir temizliyor ki aspiratöre gerek kalmıyor. Aspiratöre gelecek bir şey kalmıyor zaten. Enjektör kullanmıyorum ergonomik gelmiyor bana. Küçük tüpte tek kullanımlık serum fizyolojikler var eczane ve ebebeklerden temin edebilirsiniz. Yan yatıp yukarıda kalan deliğe tüpün yarısını bir kerede, diğer yanına yatırıp üstte kalan deliğe diğer yarısını sıkıp yüz üstü çevirip sırtına pıt pıt. Sırt üstü yatırmayın yutar. Yutmasının zararı yok. Ama yutturmazsanız sırtına pıt pıt yaparsanız daha etkili sonuç alırsınız
Tugbapoyraz hogwarts bisey olmuyo ağızdan bile cikiyo sıktginiz su korkmayın sıkınca hemen kaldırımın öne doğru eğin sırtına hafif hafif vurun 1 2 dakika bekleyip cekin pislikleri sonra
101021Can Tugce 👋🏼 merhabalar bende dün tek kullanılan serumlardsn aldım da henüz yapamadım . şimdi yatırıp başını çevirip üstte kalan buruna mı sıkacağım , birde yarım mı sıkayım sıktıktan hemen sonra mı yüzü yere bakacak şekilde mi cevireyim
Cennet-Kokulum Tugce Zararlı olsa doktorlar neden önersin ayrıca onlar bizim gibi değil rahatlaması için mecbur yapmak zorundayız. Yani ben bugüne kadar zararını görmedim aksine faydasını gördüm. Belki de sürekli temizlemek zararlıdır.
Tugce Cennet-Kokulum kuvvetli aspire etmek zararlı. Araştırabilirsiniz. Doktorlar kuvvetli aspire etmeyi onaylamıyorlar zaten. Siz nefesim yetmiyor yazınca uyarmak istedim. Zararını göremezsiniz görmeyin de inşallah. Kılcal damarlara direkt zarar veriyor beyin damarları için de riskli
alchn hogwarts yapıyorum önce sağ sol olarak yan yatırıp birden sıkıyorum. Daha sonra bir mendille hafifçe silip astlptrle çekiyorum ve tertemiz gün boyu sabah ve gece yatarken yetiyor nasıl da ise yarıyor
Cennet-Kokulum Tugce Şırıngayla çekmenin bir zararı olacağını düşünmüyorum. Çocuk doktorumuz önermişti hatta ilk zamanlar şırıngayla çekin diye.
Tugce hogwarts tek hamlede hızlıca basıp çekin diğer burun deliğinden fışkırır. Fışkırmazsa demek ki içerisi dolu. Yüz üstü çevirip sırtına pıt pıt yapın çıkar merak etmeyin kötü bir şey değil. Ama ağzının açık olmasına özen gösterin ki basınç yapmasın konforlu olsun
Littlebird hogwarts hemşire yapmıştı kızıma gösterdi yaparken ben de denedim bir kaç defa ama beceremedim çok ağlıyor ben yaparken. Zaten çocuk huy kaptı benden tüm rahatsız edici şeyleri ben yaptığım için elimde birşey görünce kaçıyor 😅
Tugce Littlebird hahahahah 😂😂 bu durum bizde de oldu. Babasını görünce yüzünde güller açıyor. Biliyor ki oyun oynayacak. Demir damlasını sen vereceksin çocuk bana küsüyor artık dedim eşime 😂
Hidra hogwarts Bugune kadar hiç aspiratör kullanmadım serum fizyolojik yeterli oluyor beslenme öncesi ve uyku oncesi ya da kustuysa 5 ml flakon sise yeterli oluyor. Tek kullanımlık serumlardan aldık onların kutularına şimdi eczaneden 6 liraya aldığımız serum pakedinden siringayla çekip koyuyorum yan yatırıp kafasını tutuyorum biraz sıkıp çevirip peceteleyle hafifçe siliyorum sonra diğer taraf böyle böyle kendi kendine temizleniyor zaten sumkurmeyi de öğrendi bu da işi kolaylastiriyor.