Ummus-kaan elfhuma19 böyle berbat bir bez olamaz pakedi bile bitiremedim attım bi kenarda duruyor hâla
bilgibulutu elfhuma19 goon premium care kikot bez kullanıyoruz suan, miniesten goon a gectım, böyle güzel bir bez olamaz😊 diğer bezlerdeki gibi çiş dolunca sarkma vs yapmıyor bildigin hapsediyor çişi kakayı, kesinlikle denemeni tavsiye ederim, goon sarı paket👍🏻
ZMzehra Brsa ayyy canım bende sleepy aldım başta ama pişik yaptı primaya geçtim keşke sleepy i sevseydi bebişimin totosu orima çok pahalı🤦🏼♀️🤦🏼♀️
bilgibulutu elfhuma19 evet cnm o cok guzel bn cok memnunum suan sarkmıyor en azından umarım sende begenirsin❣
mrvkbr E bebeğin baby me bezini kullanıyorum.. çok çok memnunum..Bissürü bez değiştirdik , en sonunda bunda karar kıldık :) çok şükür şimdiye kadar yanıltmadıı☺️
Nilkusum Hiç memnun kalmadım malesef bariyerleri çok gevşek .kaç kere çarşaf değiştim paket bitsin daha almıycam👎🏼
Ahseninannesiii Ben de goon dan memnunum pişik sızdırma vs. Olmadı hiç tek sevemediğim yanı bantlarının olduğu kısım hiç esnek değil sadece belinde lastikli bir kısım var bazen bantları yapıştırırken elimde kalacak sanıyorum bantlarının da lastikli olmasını isterdim onun dışında herhangi bir şikayetim yok prima premium care ile dönüşümlü kullanıyorum incelik olarak hiçbir fark yok diyebilirim ☺️