KaanAnnes sarmaliklahana bende de oluyor sallamalara gidiyorum artık çenede hal kalmadı 😃 heryerimiz bozuldu çocukların sayesşnde 😀😀😀
sarmaliklahana KaanAnnes 3.ayımız bitti bu 4. Gecem uykusuzum 🥴 gece uyumuyor 30 dk da bir uyanıyor sabah 4 er saat uyuyor dinleniyor o ben pert. Bu gece inşallah uyur. Süzenliydik 4 gündür bozuldu düzen bir anda 😔
UcuBulunamayanBant KaanAnnes 3aylik atak değil sanırım ya dişten şüpheleniyorum açıkçası bide kakasını yapamıyor oda olabilir bilmiyorum ki
AyazMerve KaanAnnes ayakta sallamaya hiç alıştırmadım direndim ama böyle de yanında yat tat zor uyuyo ama oldu artık bi kere 🤣
KaanAnnes UcuBulunamayanBant oy yavrum benim olabilir doğru başlıyor hiç belli olmuyor bende de olmuştu kabız durumu ama mamadan kaynaklı idi bizimki
UcuBulunamayanBant KaanAnnes mamayida çok vermiyorum günde 1yada 2sefer ama o kadardan bile olursa bilmiyorum valla ins bı düzene girer🤦
KaanAnnes sarmaliklahana o aylarda eve sık uyanma başlar bide bebişten bebişe değişiyor tabi inş düzene girersiniz atak dönemleriniz çok sıkıntılı geçmez umarım
sarmaliklahana KaanAnnes Ayyy evet ya atak dönemine girdiniz diyorlar 🥴 inşallah sıkıntılı geçmez tekrar bir düzen oturturum 😔
zeynepmommm KaanAnnes şu an beşiğe koydum sallıyorum beşiğin bir tarafında siyah file var içeriden dışarısı dışarıdan içerisi gözüksün diye yapıştırmış kafayı oraya çıkabilmek adına nasıl çaba sarf ediyor
Uzaybaby 2 ay 2 günlük oğlum Öğlen 2 den beri uyutmaya çalışıyorum gece 12 de uyudu yavrum benim. anası da hala 1 kahve içebilsem diyo 🤦🏻♀️
Uzayiko KaanAnnes benim cocugumda kendi kendine uyumuyor bu bir ilk ve bunu alışkanlık edineceğini sanmam,inşallah eder ama sanmıyorum.valla allah hepimize kolaylık versin sizin durumda çok zor