Esma- Kızlar lütfen akıl verin çok korkuyorum piskolejim bozuldu resmen 🥲🥲dizimin üst tarafında morarmalar oluyor , kan sayımı yaptırdım hersey normal dedi doktor ,, bu morarmalar iyileşiyor sonra geri çıkıyor sizce korkmalıymıyım ve basınca acıyor moraran yerler
kubra2608 Esma- bende de oluyor bastırdığımda acıyor ve öyle küçücük de değil büyük.Hematolojiye gidip 10 tüp kan verdim.Sizde gidin detaylı baksınlar
Prenses-annesi Esma- ay canım benimde öleydi ya 2_3 sene çektim doktor beyaz kan düşüklüğü olabilir araştırma hastanesine gidip baktırman lazm dedi ben gitmedim bide aşırı strestende olabilir dediler normal kan değerlerime bakıldı sorun yok dediler bu aralar tek tük bazı yerlerimde oluyor ama umursamıyorum valla bebekle bide hastanelere kendim içşn gidemem
eylulmin Esma- aynısını yaşıyorum. Şu an bile var bacaklarımda morluk. Kan tahlili yaptırdım, bir sorun çıkmadı hamdolsun. Neden oluyor ben de bilmiyorum ama
Esma- FatmaKrbkl evet bazısı açıyor bastırınca hep ters zor carpıla bilecek yerlerde bilmiyorum ki neden böyle oluyor 🥲
Esma- Prenses-annesi sizin kinde agrı oluyor muydu bastırdıgında bende kimisi ağrılı kimisi ağrısız , bende aynen dediğin gibi kan verdim panik edecek bi durum yok dedi ama yinede nsan korkuyor 🥲
Prenses-annesi Esma- evet benim moraran yerlerim resmen çürümüş gibi oluyordu bazen çok acıyor dokunamıyordum bile genelde bacaklarım ve kollarımda oluyordu
Ssssraa Ben de öyleyim. Diz altı, diz üstü, kol, göbek, bel. Sıklıkla bacak ve kol da sürekli morluğum var. Sayımlar normal çıktı, doktor açık tenlı genç kadınlarda bacaklarda özellikle olabileceğini söyledi🤷🏻♀️ Ama ben de sizin gibi asla tatmin olmadım.
Esma- Ssssraa peki sizinkide agrılı mı oluyor benim bazıları ağrılı benim dizimin üst tarafından bacak aralarında üst kısımlar da olmayacak yerlerde yani
Esma- Ssssraa canım sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim geçen sefer benim kollarımda ver böğrüme dogru vardı şimdi bacaklarım da var önce çok hassas oluyor ağrılı oluyor sonra bi bakmısım morarmıs ben geçen sefer antibiyotik kullsnmıştım ondan dedim yine de kan sayımı yaptrdım normal dedi ama antibiyotik le alakası yokmuş
Esma- Ssssraa sizde de küçük lü büyüklü mü bugün de kollarım da çıkmış sağ kı sollu küçük bunlar ama kafayı yiyecegim artık 🥲🥲
Esma- Prenses-annesi ay zor canım ya neyseki birtek bend eyıkmus sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim kızlar
Esma- eylulmin bacım vallahi bende anlamıyorum nasıl oluyor hep carpılmayack yerler morarıyor , önce agrı oluyor sonra bakıyorum orası morarmıs geçen sefer kollarımda böğrüme doğur vardı
eylulmin Esma- benim sadece bacaklarımda oluyor. Kimi acılı kimi acısız oluyor, büyüklü küçüklü farklı farklı boyutlarda. Belki stresten oluyordur, tahliller temiz çıkıyor çünkü. Ya da tenimiz çok hassastır
Esma- eylulmin benim bugün kollarımda da da var küçük küçük kafayı yiyecegim artık ya 🥲kanda bişey yok napayım bilmiyorum