Elizankusuu Meraba kizlar bebegim 36 gunluk yeni dogdu ama bebegimin 2. Haftasindan sonra pisik olmaya basladi poposu bacak arasi felan ne kullandiysak geciremedim kantron yagi pisik kremi zeytinyagi kullandim baska napabilirim cok cani aciyor
midekoruyucu Elizankusuu doktorunuza danışın mutlaka, biz 2 kremi karıştırıp veriyorduk. Anca öyle iyileşti
Deletedmom6262 Elizankusuu Bez değiştirin Prima da hiç pişik olmuyordu sleepya geçtik 2 günde pişik oldu hemen yine Prima taktım bide yıkıyorum silmiyorum bebek pudrası kuru tutar altı ıslak kalmasın
Ozgeruya Elizankusuu gecmis olsun alerjiside olabilir emziriyorsaniz. Bizde ilk 2 ay yasadik pişigi alerjimiz çıktı. Daha hastanede ilk kakasinda pisigimiz basladi hatta
Elizankusuu Ozgeruya neye alerjisi cikti gecmis olsun sizede bilmiyorum bu hfta goturcem test yaptrcam
Defne42 Elizankusuu İslak mendil kullanmayın bezini de sürekli degistirin pamuk ve ılık suyla silip mutlaka kurulayın Dr önerdiği pişik kremini sürün inşallah geçer 🌼
EsmaSulun Prima premium care cok iyi bence pisik geçene kadar ondan kullanın bir de siz yediklerinize dikkat edin yoksa yeni doğan da pisik neden olsun ki
Elizankusuu EsmaSulun dogdundan beri yediklerime hep dikkat ediyorum bezini de hep prima kullandim am gecmiyor bende anlamadim
Dorukcnannesi Elizankusuu benim bebegimde 25 günlükken çıktı 2 ay uğraştık en son gittiğimiz doktor anladı alerjik oldugunu süt sütlü tatlılar çikolata fındık fıstık yemeyi bıraktırdı bana şimdi düzelmeye basladı doktora gidin bence alerjiktir büyük ihtimal yediğiniz biseyden kaynaklanıyo olabilir eger emziriyosanız
Elizankusuu Dorukcnannesi ewet emziriyorum yeni dogdu daha bu hafta goturcem doktora ne cikcak bilmiyorum
Syyyy Elizankusuu doktora götürün geçmeyen pişik alerji belirtisidir. Test yaptırın ona göre tedavi uygulayın
Tgbkrm-21 Elizankusuu benim kızımda 1.5 aylik olduk doğduktan bir hafta 10 gün sonra başladi pisigi ve hala da geçmiyor iki gün önce geçmişti doktor tamam artık geçmiş bisey kullanmanıza gerek yok dedi ve bugün yine pişik olmus kizim ve her altını açtığımda hep musluğun altında yıkıyorum ama alerji durumu mevcut bizde yani şüphesi olabilir ne yapicam komple geçmesi için bilmiyorum
Elizankusuu Tgbkrm-21 suan o oyle durup cani acidikca deli oluyorum pazartesi goturup baktircam neler denedim ben kizima ama yok gecmiyor
Tgbkrm-21 Kızlar neye alerjisi olduğunu anlamak için 1.5 aylik bebege yapılan herhangi bi tahlil var midir acaba bilgisi olan
Ebrkrngkc Elizankusuu alerjik bir bebekse kullandığınız bezde yapmış olabilir bezi değiştirmeyi deneyin
Eylems1 Elizankusuu bepanthol kullan altını sürekli yıka ve kurula asla ıslak kalmasın bezi de molfix al bence en iyisi o
Tgbkrm-21 Elizankusuu bizimkine alerji dendi kaka testi yapıldı temiz çıktı ama yinede şekerli olabilir dediler ve susn ds poposu baya kızardı yine içim gidiyo 😒