Zumraas 2 aylık bebeğim emzik tutmuyor bibs avent mamajo hepsini denedim ama almıyor gündüzleri beni çok uğraştırıyor napabilirim?
ayscnky1 Zumraas iki aylık olmuş almadıysa daha hiç almaz kendimden biliyorum ne emzik ne biberon tutuyor bende saldım gitti.
Zumraas Ddereli sudamı yumuşatıp vermem gerek sütümede damlatıyorum gerçi yine yalayıp emziği almıyor
Zumraas ayscnky1 başta sütğm gelmedi biberonla verdik beni emmek istemedi zar zor emmeye alıştırdım o süre yine beni unutur diye uzun süre emzik vermedik başta veriyordum ama 5 10 dkka felan o saman tutuyordu zor alıyordum ağzından
ayscnky1 Gulkizim ne kadar erken o kadar iyi. keşke doğduğu gün ağzına emzik verseydim. sonradan verdim ama öğürdü hep hala öyle midesini bulandırıyor emziği emmeyi bilmiyor.
Melike-Karan Gulkizim ben sezeryan oldum. Bebek benden önce odaya çıktı. Ben odaya geldiğimde ağzında emzik vardı:) öyle düşün. 😂😂
Ballilokumumm Bende bu konuyu açıcaktım, 40 günlük olduk oğlum sürekli emmek istiyor memede uykuya dalıyor başka türlü uyumuyor 😩 emzik verdim ama emerken sinirleniyor ağlıyor nasıl tutturucaz bilmiyorum😞
Zumraas Ballilokumumm benimkide öyle emerken uyuyor çok zor kesinlikle saatlerce dalamıyor bazen bütün vücudum artık çekiliyo gibi hissediyorum
oksijen Ben de şurada bekliyeyim gerçi biz 6 aylık olduk artık tUtmaz iŞe döneceğim ama yok ne denediysem hala tutmuyor, öğürüyor, sinirleniyor🤦🏻♀️