Dhi yorumlarinizi okudum da otizimle ne alakasi varmış ki🤔 dediginiz gibi siz ise baslamissiniz bebek de dogdugundan beri sizin ilginizle büyümüş alışmış birden bire anne gidiyor ve birde tv de cok izlemis bunlari yasayan her çocuk böyle olur bence… Gecen ay covid oldum biraz ağır geçirdim ve oğlumu emziremeyecek duruma geldim (üstüme yatarak emiyordu yanima yatirip veya kucagima alip emzirince emmiyo üstüme cikmaya çalışıyordu kemiklerim cok agridigi icin emziremedim) 5 gün kendimi odaya kapattim sadece uykusu geldiginde uyitabilmek icin emzirdim gün icinde karşısına cikmamaya çalıştım babasi ilgilendi ama bas edemedikce tv tablet izletti inanın 5 günde çocuk baya baya değişmişti 18. Ayinda alfabeyi ezberlemis sayi saymayi bilen her derdini anlatacak kadar konuşan çocuk gitti sanki😔 ne isterse söylerdi sadece ih ih demeye başladı bay bay yapmayı öpücük atmayı bıraktı şarkı söylemeyi bıraktı daha aklima gelmeyen bircok şeyi değişti çok şükür şuan iyiyiz 2 haftada toparladik halen o günlerin etkileri hafif de olsa var ama bunada şükür 🤲 yani sunu demek istedim ben doktor falan degilim elbet doktor daha iyi bilir ama bence sizin anlattiginiz durumda cocugun o sekilde olmasi cok normal bol ilgi ve alakayla düzelecektir insallah hic moralinizi bozmayin🥰