Nuran84 Anneler mama, degişimi yaptınız mı hiç bn çok dgştrdm yemiyo diye ama yine yemedi 4 aylk oldu 3. Ayda başladı bu yememe ama kilosunı mama mı engelledi diye sormak istedm degişim yapan var mı
Merveekerem Nuran84 bizde değiştirdik. Sma kullanıyorduk bebelac gold nutrikonfor a geçtik doktor tavsiyesi ile.( çok güzel bir mama lakin bulunması biraz zor) Tereddüt etmiştim tadını beğenmezse yada kabızlık yaparsa diye çok şükür ki bişey olmadı kilo alımını da etkilemedi.
Yusufmirza Nuran84 şuan sma kullanıyoruz memnunum. Bebelac aldım oğlum resmen kıvranıyordu gaz sancısından. Direk çöpe attım🤦🏻♀️
Nuran84 Merveekerem bn hep hip kullandm 3 ayına kadar 3. Ayda bi istememezlk oldu kabızlk oldu snra mama, degistrdik sma evolvia bebelec belelac gold aptamil hiç birini istemedi
Nuran84 Merveekerem dpktrmz ek gıdaya başla dedi pirin unundan, mama yap, içine de pekmez 2 kaşıkta mamasndan koy dedi bgn götürdm
Nuran84 Yusufmirza bgn bebelac aldm verdm ve akşamdan beri alttan, gazını çıkarta çıkarta bi kaldı ama huysuz dgl
Yusufmirza Nuran84 bende İnternette yorumlarda bebelac iyi diye okumuştum aldım denedim ama dediğim gibi benim oğluma yaramadı. Verdiğim de 1 saat aralıksız ağlıyordu gaz dan🤦🏻♀️ sma da öyle sıkıntı olmad. Yer yemez kakasını da yapıyor gazını da çok şükür. Ama dediğim gibi her bebek farklı tabi canım
Merveekerem Deletedmom6262 sma doyurmuyordu 120 cc verdiğim de yarım saat içinde tekrar istiyordu. Ve devamlı kusuyordu. Doktor değiştirdik ve reflü olduğunu söyledi. Bebelac nutrikonfor önerdi. Ve gerçekten çok farketti. Hem beslenme aralığı açıldı hem de kusması azaldı. Nutrikonfor zaten gaz yapmayan ve kusmayı önleyen bir mamaymış çok memnun kaldık. Keşke daha önce kullansaydık. Çocuğum 4 ay eziyet çekmiş resmen
Nuran84 Yusufmirza bizimksi çok inat biberonu sevmydr diye gttm avent aldm ilk 10 gün çok güzel yedi snra tekrar başa döndük artk napcamı şaşrdm doktr bgn ek gıda vereblrsn dedi pirinç unuda yapıp içine pkmez 2 kaşıkta mamadan kat dedi
Yusufmirza Nuran84 ama 4 aylık bebeğe pirinç unu verilir mi bide pekmez Çok şaşırdım. Biberon ve emzik konusu da bebeklerde sıkıntılı. Benim denemediğim emzik kalmadı. En son phılıps aventi tuttu oğlum