Minikkuzum1999 İyi akşamlar kızlar ayakta sallamaktan ne zaman kurtulabilirim ya ya da bir önerisi ya da bir şey olan varsa söyleyebilir mi gerçekten artık ayaklarım kopuyor 🥺🥺
nur-nr_123 Minikkuzum1999 cnm salla dur yöntemi var ilk başta onun tam dakikarları var bilmiyorum tam olarak ama mesela 2 dk sallıyorsun 1 dk duruyorsun sonra tekrr işte 2 dk salla 1 dk dur bidaha uykuda bu dakika aralığı açıyorsun ve bırakıyorsun araştır tam dakikaları
Minnakkk Minikkuzum1999 ilk bebeğimi 2 yasa kadar salladım cok zordu hamile kalınca mecbur bıraktım şimdi bu da 4 aylık ayakta devam 😀 cok zor oluyor ama Baska türlü uyumuyor
Kameryaserbelma Minikkuzum1999 kızom 5 aylık annem ayakta sallamaya alıştırdı.arabayla şehir dışına çıktık ve gece sallan ak istedi. Döndükten sonra yine salladım ama yavaş yavaş ve sallayıp durdum.şimdi ayağıma koyuyorum battaniyesini veriyorum ona sarılıyor dalmaya yakın ayaklarımdan bırakıyorum hedefim ayaklarıma yafıtmadan uyutmak ama biraz sabır zaman
Minikkuzum1999 nur-nr_123 internetten bakayım inşallah beceririm büyüdükçe daha çok zorlaşıyor ayakta sallamak
Minikkuzum1999 Kameryaserbelma Bende isterdim ki oynadığı yerde kendi kendine uyusun falan ama maalesef uyumuyor öyle
Minnakkk Minikkuzum1999 biz alıstırmıyoruz aslında onlar bizi istedikleri gibi yaptırıyorlar şimdiden 😀😀
Tubasel5 Minikkuzum1999 Biktim artık 6 buçuk aylık 3. Ay alıştı kuzenim sayesinde bı kaç kez ayağında salladı. Hep öyle uyumak istedi. Güzel tamam hemen uyuyor fakat koyduğunda gündüzleri hemen uyanıyor. Gece yine beşiğinde uyuyor. Nasıl birakicam ya da nasıl düzelecek kafayı yicem artık 😥😥
Minikkuzum1999 Tubasel5 Ayni şekildeyim canım gündüz ayağımdan daha indirmeden uyanıyor hemen sanki hiç uyumamış uykuya dalmamiş gibi