Angel00 Kızlar bebeğim 40 günlük 1 haftadır yeşil kaka yapıyor takıp ediyorum içinde sarı sarı top top şeyler oluyor sadece anne sütü alıyor bu arada kakasını da emzirdiğim sırada gürültülü gaz çıkartarak yapıyor baya yüksek sesle gazını çıkartıyor ıkınarak normal mi sizce yaşayan tecrübeli anneler yardımcı olurmusunuz bana ?
UcuBulunamayanBant Angel00 Sari şeylerin olması normal gaz çıkarmasıda normal ama yeşil kakayi bilemicem
Melikeeeecansuu Angel00 doktora götürdüm 1haftalıkken dedı ilk bı süre sıyah yapar sonra yeşil yapar daha sonra sarıya dönüşür korkma demıstı dedgı gıbıde oldu. Yesıl yapınca üşütmüş derler genelde göturdum ama normal dedı yanı
mummy Angel00 arada bebeğim de yapıyordu ama sürekli değil tekrarladığı da oluyordu ben usuturse yeşil yapar diye biliyorum yanlış değilse
Angel00 UcuBulunamayanBant kafam çok karışıyor kimisi normal diyor yeşil kaka ya kimisi degil diyor napıcam bilmiyorum ilk bebegim çok tecrubesizim
Ftm_dmr11 Benim bebeğim 3 aylık doğduğundan beri gürültülü emdikten sonra yapıyor doktora söylemiştim normal demişti ama yeşil kaka ara ara yapıyor ona da normal demişti😀 Tabi her çocuk bir değil,gitmiyorsaniz telefonla doktora sorun yinede
0znur Benim bebeğim de o zamanlarda birkaç defa yeşil yapınca doktora sormuştum, şey demişti Eğer ara ara yaparsa sorun yok, uzarsa görmek gerekir
Nislina Angel00 gazı olması çok normal daha 40 günlük canım kakası yeşil olması ise kulağı ağrıyor derler annem hep öyle der yada diş çıkarınca senin bebeğin küçük daha diş ihtimali olmaz ama kulağı ağrıyor olabilir
0znur Angel00 hastane uzak geliyorsa bir götürün, içiniz rahatlar. Hastanelik birşey varsa yönlendirirler zaten
Nislina Angel00 huzursuz olduğu zaman elini kulağına götür hafif çok hafif bastır Çek hani biz büyükler kaşırız ya bak bakalım duracak mı anlatabildim umarım
birmelekannesiiio Angel00 Bebeklerde sarı ve yeşil kaka rengi normaldir aksi bir renk olursa ozaman doktora götürülür yani sıkıntı yok dert etmeyin normal..
Angel00 Havvakck Konu tartışmaya kapalı yukarıda açıklamamı yapmıştım oysaki okumamışsınız anlaşılan 😊 teşekkür ediyorum sizede.