Dimplee benkullanici07 dışarı çıkıyoruz ama restorant biraz daha korkutucu geldi. Ağladığında herkes bana bakacak zannediyorum 😀
Girlmomsss Dimplee valla oyle suan ne kadar gezseniz kendinize vakit ayirip bi yerlere gitseniz kar buyuyunce yemegi hazir mi oyuncak aldin mi kizim dur tamam annecim boyle geciyor :) suan yatar uyur bol bol :)
Balyanak_annesi Dimplee 10 gunluk bebekle gittim oturt pusetine koy arabaya git bebegin karnini doyur acikirsa emzirme onlugunu koy cantaya tamamdir hayatin tadini cikar kasma
Alpbeybi Dimplee doğduğundan beri gidiyoruz haftada 2 kere. Dışarıyı sevdiği için sıkıntı çıkarmıyor bizim bebe ama bebeğe de bağlı tabi. Bebek arabasıyla girmeniz sorun olmaz
Deletedmom5493 Dimplee aslında dışarıda yemeğe gideceğin en güzel ayında yavrun hele biraz daha etrafı tanısın adımını atamazsın 🙈puset sizin için daha iyi olur diye düşünüyorum daha pratik
Deross Dimplee 1.5 aylıkken benim doğum günümde gittik pusetle girdik içeri sandalyeye poşeti yerleştirip güzelde yedik yemeğimizi tanımıza emzik ve biberonla süt aldım bir sorun yaşamadık cok şükür o günden sonra da hep çıktık dışarı rahat olunca