Sonsuzmutluluk aylizinannesiii yakmadan eritip yapabilirsiniz daha güzel olur hatta yarım su bardağı yeterli olur bir kalıp kek için birde yarımçay bardağıda ılık su ekleyin kekler ozaman yumuşak oluyor
Kalpsizim33 aylizinannesiii margarin kullanmayın hanım kardeşim evinize sokmayın kalp damar sağlığı açısından eğer misafir vs mecburiyetin yoksa eğer alınca yap
aylizinannesiii Kalpsizim33 Cok haklisiniz ama iste aliyoruz mecbur tosya sürüyoruz kurabiyelere koyuyoruz🥲
aylizinannesiii NukleerBaslikliKiz canım sağol ama yapan var mi yaptıysanız tadi nasil oluyor diye sordum tarifi bende gördüm internette
aylizinannesiii Balkizlarim Çok teşekkür ederim kokuyor dedikleri için elmali kurabiye yaptım kek yerine😅😅
Kalpsizim33 aylizinannesiii benden sana tavsiye tereyağı al belki durum yoktur ama şuan hesaplı diye aldığımız her şey bize sağlığımızdan edince maddi manevi çıkıyor zaten yazık etme sağlığına
espiri aylizinannesiii yok hiç kokmamıştı ama hiç kabarmadı kıvamı tutmadı yani muffinle alakası yoktu halbuki nefis yemek tariflerinden bakmıştım ama çok tutulan bi tarif değildi ondan belki😂
escmrk aylizinannesiii ben evde çiçek yağı kullanmıyorum son zamlardan sonra kızartmayı poğaçayı her şeyi zeytinyağla yapıyorum
Cicekimftm aylizinannesiii en güzel kek margarin ile oluyor. Hazır kek gibi. Ama eritmeden kullanın. İyice yumuşayınca ekleyin kek harcına.
Tugce aylizinannesiii bir kez denedim keki çöpe attım. Kokuyordu yapış yapış olmuştu alışkın da değildim margarine eve sokmuyorum