omer12 Gamzeonayaksoy canm bizede bakarmisin. Dogmasi gereken tarih 24 mart. Dogum tarihi 21 subat erkek bebek
Anayimben Gamzeonayaksoy canım rica etsem yeğenim için de bakarmısın 😊 24 kasım tahmini doğum tarihi 30 kasım kız bebek
Zeyzor Gamzeonayaksoy hay Allah razı olsun bitiyor inşallah bu ay bi daha ki sıçramanın bu kadar zor olmaması için dua ediyorum artık. Bi daha ki atakta tatilimize denk gelecek aslında çok korkuyorum inanılmaz değişiyor huyu suyu çok şaşkınımm😞
Gamzeonayaksoy Zeyzor bir günü diğer gününü tutmuyo aynen 🤷🏽♀️ Annelik zor napalımm sağlıklı olsunlarda önemli olan o 🙏🏽
65Revan65 Gamzeonayaksoy hiç sorma allah herkesinkinş de bizimkini de bağışlasın ama çok zor şimdi 4 gün sonra dağa mı Zor olucak 😱😱
Huriye92 Gamzeonayaksoy bana da bakrmısınız tahmini doğum 01.04.2019 du normal doğum bekledik olmadı 01.04.2019 da sezeryanla oldu doğumum bebeğim erkek
Huriye92 Gamzeonayaksoy yani tam konuyu bilmiyorum ama 9 gün kalmış sıçramaya derken ne olacak biraz acıklar mısınız ?
DogaKusunAnnesi Gamzeonayaksoy merhaba acaba bizede bakabilir misinşz😊 3-10 Mayıs beklenen Doğum tarihleri biz 3 Mayıs’ta geldik dünyaya kız bebek 🙏🏻
CansuZeynep Gamzeonayaksoy bana da bakabilir misiniz tahmini doğum tarihi 15.04.2019 iken doğum tarihi 04.04.2019
DogaKusunAnnesi Gamzeonayaksoy doktorumuz 3 Mayıs ile 10 Mayıs arası bekliyorum demişti 3 Mayıs’ta kontrole gittik bugün bekliyorum Doğumu deedi ve doğdu 😊