Balyanakannesiii ozlem_3458 😔😔Allahım acil şifalar versin inşallah cümlemize çok zor bi durum bebekle
Ugggg Balyanakannesiii o yüzden sordum on gün sonra diyosun ya ozaman gittiğinde cekmeyip randevu verebilirler benim öyle oldu sadece bı hastane de cekiyorlarmis onuda cerrah cekiyo normal diş doktoru kabul etmiyo bana bi sonraya gün vermislerdi
Balyanakannesiii AyseTaha Emziremiyorum malesef benim de kullandigim zero diye bi hap oda biraz hafifletti bide dediginizi alayım
Ugggg Balyanakannesiii randevu on güne verdilerse sana tavsiyem en yakın sürede git ben randevu bulamadım sabah 5:30 gibi hastanedeydim 7. Sırayı alabildim dayanılmaz ağrım vardı film çekti iltihap var diye antibiyotik yazdı geri gönderdi binay sonraya randevu verdi
16102018 Bu 20 lik dişi hiç çıkmayan var mı 26 yaşımı doldurcam kasımda hala yok çıkar mı bu yaştan sonra
Balyanakannesiii 16102018 Çıkmazsa çıkmasın aman hiç heves etme 😂😂 durum vahim günlerdir canıma okudu
Annesirintugceuzun Balyanakannesiii Daha bugün aynı dertten gittim ve doktor çekilmesi gerek dedi. Çektirdim. Diş yan gelmiş ve yanağıma batıyordu. Hiçbir şey anlamıyorsun ufak bir de dikiş atıyor. Haftaya da dikişleri aldırmaya gideceğim kısmetse. 🤷🏻♀️
Balyanakannesiii Annesirintugceuzun içimi rahatlattınız gerçekten çok geçmiş olsun inşallah bende böyle çabucak kurtulurum
Annesirintugceuzun Balyanakannesiii Anlamayacaksınız bile emin olun ☺️ Doğumun yanında bunlar ne ki? 😁
16102018 Balyanakannesiii yok hiç hevesim yok zaten çok duyuyorum sancısı fena oluyormuşta çıkmaz inşallah artık 😊size de çok geçmiş olsun