Uyku eğitimi kelimeleri bana çok uzak gelirdi TA Kİ SABAHLARA kadar her 15 dakikada bir uyanmaya başlayana kadar. Her bebek aynı değil malesef. Bazısı uykuya kolay geçiş yapar fazla desteğe ihtiyaç duymaz bazısı da annesiz desteksiz uyuyamaz. Ve her yeni uyku döngüsünde (bebeklerde 30-45 dkda bir) tekrar nasıl uyuduysa aynı desteği ister kalkar ağlar. 4. Ay atağı başladı uykuya direndi uyumadı saatlerce, bekle dedim sabret geçecek. Şimdi 6 aylık olduk. Bitmedi, üstelik daha da berbat oldu, saat başı uyanan bebeğim 15 dakikada bir uyanır oldu. Ben iki aydır uyku uyumuyorum en fazla iki saat. Zombi gibi dolaşıyorum resmen. Eşime evime çevreme tahammülüm kalmadı. Ve en büyük zararı da bebeğime veriyorum malesef.. onunla kaliteli zaman geçiremiyorum. Her uykuya gidişimizde stres basıyor beni. Bu sefer ona da yansıyor. Uyku uyutmak bunlar bazılarına göre çok basit şeyler ama bazı bebek ve annelerin ilişkisi daha da zedeleniyor. Şimdi İrlandalı anneden destek alıyoruz ve bu günleri atlatacağız Allahın İzniyle.. çünkü bebeğimin bana ihtiyacı var.