Minikprensannesi zehyag61 acıkınca aglıyor zaten bence normal ya havada sıcak bebeklerin canı yemek istemiyor
Tubutubu Derya341986 cok kilo almiyo mu ya bütün gun az vermek icin elimden geleni yapıyorum 4 ay 25 günlük 8 kiloyu gecti asla doymuyo 150 iciyo tek seferde emiyoda hep ac hep ac cok yoruldum 😢
Mom06 Derya341986 bizde 3 saatte bir 175 yiyoduk bugün 250 yedi acaba 175lerde doymuyomuydu anlamadım 😂 kafamda deli sorular
Derya341986 Tubutubu benm oğlum emmiyo sadece mama veriyorum 4 ay 28 günlük oğlum da ama geçen ay 6500 kiloydu sadece 500 gr almştı buayda çok kilo almş gbi durmuyor yarın doktora götüreceğim belki de ek gıdaya başlatır
zehyag61 Zeycey ayni bizimki gibi. Biz tiroid yüzünden ilaca başladık. Ama benim bebeğim mama versemde çok yemiyor zorlasamda kusuyor istemiyor yani.. ama aralıklarla yine yiyor yani biz hiç 3 saat beklemiyoruz acaba ondanmi bilemedim.
Zeycey zehyag61 olabilir içtiği miktarı parça parça da olsa not et bak bakalım 24 saat de ne kadar içmiş toplam
Kumsi zehyag61 bebeginizin gelisimi iyiyse almasi gereken ortalama kiloyu alıyorsa 120 cc icmesine ne gerek var. Ac olsa bunj belli edebilecek kadae büyüdü artik baska bebeklerle kiyaslama yapmayin
zehyag61 Kumsi evet oyle ama zaten küçük doğdu ve ayina gore geriden gidiyor yani bekliyorum hep daha toplu olsun bi sıkıntısı yok aslında. Kilo alımı da anca anca düzeldi şükür 🙏🏽
Tubutubu Tunahanannesi masallah ben gunde uc kez 120 vermiştim ayda 2 kilo 200 gram almisti hemsireler cok kizmisti sma veriyorum o mu cok kilo yapiyo acaba yaa