btl1816 onceluklee sabirli olmalisin canim. Bende kizima uyku egitimi deildee sadece uyumasi icin zaman verdim. Mesela karnini doyurdun altii temuzz. Ee oyindaa oynadinn cocukk yorulduum zateen uykusu gelmiss bii bebekk cokk huysuzz vee yatmaak isster. Eger emzikk aliyosa isin daha rahaat. Mesela kizim hereeyi tamam. Besigune goturuyorum agzinaa emziginu veriyirum. Elinede bi oyuncaak. Ve odadaan cikyyom.gekiyorum bakiyorumkii uyumuss. Cunki karni tok. Alti temuzz eee oyundaa oynadii yoruldu. Mecbreen yatiyo. Benim 4. Aydan 9. U aya kadar botkee devaam etyi aslaa ayagimdaa salmamadm. Ama suan 10 bucuk aylikk cok huysuzz emekliyio ve sureklii emeklemekk koltuktaan tutunup yurumeek istiyoo. Ama cokk uykuus varsaa yerine koyioo bir kaac keree pis piss dedigmdee hemeen siziyi. Yani kizimaa direek bu saatte uyusun demiykrum ama onaa uyumasi icin zamaan veriyorum ilkk zamanlar agladii yatmadii. Daha so raa aldimm kucagimaa genee gezdirdum tekrar koydum. Zateen yorulursaa yatacaktrr. Burdaa is sendee bitiyo iyicee yorr tıpıs tıpış yatiyoo. 1 haftaa 10 gub sonraa kizim kendi kendinee desteksizz veee hergun aynu saatkerdee uyumayaa basladi