Hayal26 Kızlar merhaba 7 aylık bebeğim var ayakta sallanarak zor uyumaya başladı artık hamak beşik almayı düşünüyorum ama az mı kullanır boşa mı gider işe yarar mı emin değilim kafamda deli sorular 😂😂 önerilerinizi bekliyorummm
Zelisblt Hayal26 kızım 6 7 aylık iken almıştım o zamanlar hiç sevmedi, sakladım bnde 18 aylık olunca çıkardım nasıl sevdii :)) gündüzleri onda uyuturum geceleri kendisi desteksiz uyuyor ☺️
UcuBulunamayanBant Hayal26 benimki 3aylik ilk başta almıştım hiç sevmedi kaldırdım belki ilerde sever yada pikniğe falan gittiğimizde yazın götürürüm kullanırım diye düşünüyorum bakalim.
Ayse_gokce Hayal26 ben 2 aylıkken aldım 7 aylık oldu hala çok severek uyuyor hamak beşik candır rahatlıktır 😀
Egehaninannesi Hayal26 hamak beşik çok severek kullandık . Uyurken dönmeye başladığı için kullanmak istemedi . Biraz geç kalmışssın sevmeyebilir ☺️
Hayal26 Zelisblt Ya ne güzel. Peki kullandığınız beşikte düşme tehlikesi var mı bebeğiniz büyük çünkü
Zelisblt Hayal26 emniyet kemeri var birde diyelim ki bbek uyudu ve beşiği sallanmasınj istemiyorsunz bunun için kilidi var sabitliyorsunz beşiği. O yzdn tehlikeli bulmadım. Kızım şuan 23 aylık tabi kndisi içine atlayıp çıkıyor 😁😁
Ayse_gokce Hayal26 https://ty.gl/g7p9ygq20x direkt linkini bırakıyorum benim hamak beşiğim bu alırsan eğer gönderdikleri minder çok ince kendin içine küçük bir minder yapıp koyabilirsin 😘
Hayal26 Egehaninannesi bizimkide dönmeye başladı ama ayakta sallarken mızıklıyor battaniye de sallayarak daha rahat uyuduğunu farkettik o yüzden hamak almayı düşünüyorum
Seymaemre-asya34 Bende yüksek Hamak beşik var satılıyordr herhalde düşme riski olacağını sanmıyorum suan 2 aylık fazlasyla sallandigi için onda uyuyr park beşik çok sallnmyr smdilik besigimiz bu