Deletedmom4444 SEDANURRRR Ahahahhaha 🤓Tuvalete bile rahat gidermiyoruz bacım.Hele ben kapi disari aciliyor ben girince oglum kapiya dikiliyor icerde hapis kaliyorum.🥴
Rubab_Mommy Deletedmom4444 aynenn 😻ogle uykusuna kadar işlerimi bitirmeye calişiyorum.Gece uykusundada koştur koştur eşimin yanina oturma odasina gidiyorum☺Cay kahve tv klasik şeyler😁
Deletedmom4444 kubra2608 Ah o isler bitiyor mu ☹️Neden icmiyorsunuz.İnsan bi prensesim falan saniyor 🤓
kubra2608 Deletedmom4444 sevmem çünkü ne çay ne kahve 😅akşam eşimle 1-2 bardak çay içerim o kadar 😀bi kahve keyfimin olmasını isterdim ama bebeği uyutup içmek için sabırsızlandığım bi şey olsaydı keşke 😀
Bilgemayse SEDANURRRR Hahaha yalnız değilim desenize.😂 O kalksın da işlerimi öyle yaparım diyorum. Millet uyusun diye bekler is güc yapmak için,ben uyuyunca onu bekliyorum 😂
Deletedmom4444 Cookie O kadar uzun baktim olsa keske kahve makinasi kahveyi yapior.İceri geciyorim oturmus bile 🤓
Deletedmom4444 Bilgemayse 🤓🤓Bende bazen ha uyandi ,aman uyandi die ic sesimle hesaplasirken bebem uyaniyor
Bilgemayse Deletedmom4444 Gerçekten ya kafam hep onu uyutmak, uyku saatini kaçırmamak ile meşgul 😂 ben, keyfim ve kahyasi hep kızımı bekliyoruz tâbi ev isleri de😂😂
Bhr28 Deletedmom4444 ben direkt akşam uykusunu düşünerek cevap verdim 😂 öğlen uykusu var da gündüz zaten çalıştığım için haftasonları uyuyunca hemen kahveye koşuyorum
SEDANURRRR Bilgemayse kalksın yediriyim altını açiyim öyle yaparım işleri diyorum aynı bende senin gibi kalkıyor ve asla geri uyumuyor..😂😂
ayse98 Deletedmom4444 çamaşır,bulaşık, yemek yada duş hiç bitmiyoki işler😂bazende aman sonra yaparım deyip bende yatıyorum zaten gündüz yarım saat uyuyup uyanıyo 😏
seheriko Deletedmom4444 dalmıyor ki kurban olduğum … Şimdi bay bay damlasını verdim dua et tubişim 3 gecedir 1 dk bile uyumadım
Deletedmom4444 seheriko Ya insallah ise yarar kuzum ya bizimde dakikalik uykular ne olcak halimiz biliyorum.
Emiryigit seheriko Yorumunuzu gorunce bebeginize okudum uykuyu seven biri olarak uyumayanlara uzuluyorm valla nazar var bebegnzde okudukca esnedim gozlerimden yas geldi ta nazar dua si acin eminim uyuycaktir